228. FSC - Inspired

I PF

Somebody Like You 10
Oops... I Did It Again 7
I'm Out 3
The River 10
Break My Heart 7
Jusqu'ici tout va bien 7
Linnuteid 10
Skinny 8
Leaving My Love Behind 6
Tombe 9
Maroon 5 4
pusti 4
Ako su to samo bile laži 1
Little Wonders 4
Utopia 10
Into The Night 2
Astronomical 10
Dolje na koljena 7
My Way 10

U poenima:

12 Linnuteid
10 Somebody Like You
08 The River
07 Utopia
06 My Way
05 Tombe
04 Skinny
03 Dolje na koljena
02 Oops
01 Break My Heart

II PF

Selma 1
Trula višnja 3
Adieu 5
Accendi Lo Spirito 7
Anestezija 1
The Phoenix 6
I Won't Let You Go 7
My Arms 10
Breaking the Habit 7
Prisoner 5
Won't Stand Down 3
Hey Baby 8
Kuća za ptice 2
Brave 9
Objection (Tango) 10
Come Back Home 5
Shackles 10
Vislovo 10
Nije do mene 5

U poenima:

12 My Arms
10 Shackles
08 Objection (Tango)
07 Vislovo
06 Brave
05 Hey Baby
04 Breaking the Habit
03 I Won't Let You Go
02 The Phoenix
01 Come Back Home

Slučajno sam ostavio svoju FSC bebu Sarsinu bez poena. Evo opet:

12 Linnuteid
10 Somebody Like You
08 Astronomical
07 The River
06 Utopia
05 My Way
04 Tombe
03 Skinny
02 Dolje na koljena
01 Oops

Ovo je retkost, ali komentari i ocene su mi daleko bolji nego što sam očekivao. :D

Sve je prelepo! Sve miriše na Bebi, osim što me niste dobili za zadatak, valjda će zapaženost konačno doći kao momenat! Znate, neki misle da smo stari ko Elizabeta što je bila vekovima, no mi smo poprilično zategnuti.
Mi smo glasali danas da ne zaboravimo, teško je živeti više života odjedno kada vas ovaj primarni udara gde ne treba...nema veze, uradimo se na kraju dana i sve je lakše.

Jos sinoc sam ocenio sve pesme, ali zaboravio da postavim.

Anna Rossinelli- Somebody like you 6
Britney Spears - Oops!... I did it again 6
Chen Aharoni - I’m out 7
Delta Goodrem - The river 9
Dua Lipa - Break my heart 7
Elina Born - Linnuteid 6
Gims - Jusqu’ici tout va bien 5
Kaleo - Skinny 8
Lewis Capaldi - Leaving my love behind 5
M.Pokora - Tombe 6
Maroon 5 - Sunday morning 5
Nika Turkovic - Pusti 8
Plavi Orkestar - Ako su to samo bile lazi 5
Rob Thomas - Little Wonders 5
Serena Ryder - Utopia 8
Sirenia - Into the night 6
SVRCINA - Astronomical 7
Vesna Pisarovic - Dolje na koljena 7
Young The Giant - My way 6

Bijelo Dugme - Selma 6
Ceca - Trula visnja 100
Coeur de Pirate - Adieu 6
Dolcenera - Accendi Lo Spirito 8
Ekaterina Velika - Anestezija 5
Fall Out Boy - The Phoenix 7
James Morrison - I won’t let you go 7
Ledger - My arms 10
Linkin Park - Breaking the habit 6
Mariah Carey - Prisoner 6
Muse - Won’t stand down 6
No Doubt - Hey baby 5
Queen of Sabe - Kuca za ptice 5
Sara Bareilles - Brave 9
Shakira - Objection (Tango) 10
Sofia Carson - Come back home 6
Thorsteinn Einarsson - Shackles 10
Vremya & Steklo - Vislovo 8
Željko Joksimović - Nije do mene 8

Ne sviđaju mi se komentari na moju pjesmu, a ni pjesme generalo. Peričin fsc je bio puno jači što se tiče pjesama.

Lako moguce da ispadnem i treci put uzastopno. Bice nategnuto do samog kraja :ROFLMAO:

Inace, moram da se slozim sa zelenim, ni meni muzicki uopste nije selo izdanje. Koliko mi je proslo recimo leglo toliko ovo nije. Nije do Nika, on radi super posao kao organizator i tema zasluzuje 10+ za kreativnost ali sama ponuda pesama.......za moj ukus licno......mrsava.

Ima dobrih i odlicnih pesama srecom, svakako ih ima, ali dosta njih tesko da cu pustiti ikad vise kad se izdanje bude zavrsilo jer jednostavno nisu moja soljica caja. A malo sam novih stvari sada i cuo obzirom da sam skoro 15 pesama znao unapred (maltene polovinu ucesnika, sto ne pamtim kad se desilo u skorije vreme). Za to mi je isto zao :(

Bice bolje.

Ja još nisam stigao da preslušam osim onog što sam čuo na slušanju, a ni tu nisam bio dugo, ni do moje pesme nisam stigao pa ne znam ni kakvi su komentari, ovi ovde su okej, neki su osrednji, neki bolji.

I onda se pitate zašto teške teme, zašto ograničenja, eto zašto, zato što bi onda svako malo slušali ove pjesme koje smo većina nas čuli bezbroj puta, meni je izdanje osobno okej i ajde s vremena na vrijeme može slobodnija tema, ali opet kad vidim koliko su neki neinspirativni i neoriginalni... ma daj ti meni tešku temu i podrumare ✌

To sa svremena na vreme je i bila poenta, ali mozemo i da otkazemo izdanje, nije problem😔

Slazem se 100%.

EDIT: Ne, niposto ne otkazivati nista.........meni licno je tvoja tema za 10ku i pri tome stojim od pocetka. Organizacija je isto na vrhunskom nivou. Zao mi je samo sto ponuda pesama nije raznovrsnija i kreativnija, ali mi kao organizatori na to ne mozemo da uticemo a svakako i svako ima pravo da salje ono sto zeli pod datim okolnostima.

Samo guraj dalje, moju podrsku imas.

To sa svremena na vreme je i bila poenta, ali mozemo i da otkazemo izdanje, nije problem😔
Ma meni nije toliki problem u temi, meni je dobra, nemam problem s temom, imam "problem" sa tim pjesmama koje sam čuo bezbroj puta, uvijek sam imao xD, neću ih bojkotirat, ako mi je dobra dat ću bodove, ali male su šanse da poslušam više puta i da nešto uživam u njima, jer boring 😴🥱

Back