Ma ja mislim da ljudi ne obraćaju pažnju na hajpovanje pesama koliko mi mislimo. Prosto bi mi bilo neverovatno da postoji taj uticaj.Hvala svima i iz drugog polufinala na podršci Mehdiju, pogotovo @Petar koji je možda bio i prevelika podrška![]()
Hvala ti Destry,znači mi ovo.Organizacija je bila vrhunski odradjena i bez greške. Na sve ostalo se ne obaziri. Definitivno si dorastao organizovanju i voleo bih da opet organizuješ. To što tema nije svima pala to nije tvoj problem a takođe ni to što je fsc pao u fazu gde je sve malo zamrlo. I to će se vratiti pa što da ne jednom kad opet organizuješ da doživiš kako je to kad je i sve aktivno.
#pravdazaMEHDIJADa se zahvalim svima koji su glasali za Mehdija u pf. Mogu da izbrojim na prste ko je sve glasao za mene
12p @Tinte
10p @Majsta94
8p @EvilSmile
6p @èürôník
5p @McSteamy
4p @Leo Cezar @Ro97
3p @Djole89
Hvala svima i iz drugog polufinala na podršci Mehdiju, pogotovo @Petar koji je možda bio i prevelika podrška![]()
Ma ne mislim ni ja, to bi bilo baš glupo. Samo sam upao u polufinale sa pogrešnim ljudima jer su većina onih koji su imali dobre komentare na moju pesmu bili u drugom polufinaluMa ja mislim da ljudi ne obraćaju pažnju na hajpovanje pesama koliko mi mislimo. Prosto bi mi bilo neverovatno da postoji taj uticaj.![]()
Očekivao sam da Lloyiso pobedi, bravo Replay za pesmuJa sam pokušao da je prijavim ali sam već uveliko kasnio... Što bi rekao Androga - C'est la Vie'
![]()
U srce si me ubo što si mi ukrao pesmu. U SRCE!Hvala anhelito
I hvala svima na poenima za Lloyisa a posebno Anhel (12), Destry (12), liberta (10), Petar (10), MilanB (10), Vaxildan (10) i Stefan (8)![]()
A šta ćeš, kriv samU srce si me ubo što si mi ukrao pesmu. U SRCE!
Šalim se malo. Svaka čast na izboru. Bravo za muzički ukus bre!![]()
Ako dobro pamtim i pratim, ti, Replay i Stole ste skoro uvek u finalu i u top 10, tako da ovo povremeno ispadanje sigurno nervira. Naročito kad je tako dobra pesma u pitanju. Da si kojim slučajem bio u mom pf, sigurno bi dobio 10/12p.Samo sam upao u polufinale sa pogrešnim ljudima jer su većina onih koji su imali dobre komentare na moju pesmu bili u drugom polufinalu![]()
Vrv i od mene visoko!Ako dobro pamtim i pratim, ti, Replay i Stole ste skoro uvek u finalu i u top 10, tako da ovo povremeno ispadanje sigurno nervira. Naročito kad je tako dobra pesma u pitanju. Da si kojim slučajem bio u mom pf, sigurno bi dobio 10/12p.