234. FSC - Ja volim Srbiju

I da bude neŔto bez zadataka.
Meni je to smor. Logičnije mi je da se ima neka okvirna tema, a ne kao Ŕto je ovo bilo.
Te ovaj uslov, te onaj uslov.
(Reče on kome je pesma proŔla iz prve)
E naÅ”ao si gde ćeÅ” da se moliÅ”.. Sad ćemo svi da dobijemo po Å”ifru

Čestitke Sivom na organizaciji, sve je bilo sjajno, tema odlična, priredbe fenomenalne šŸ™‚

Leo davaj temu 😁

Bravo Leo, 8pf/8f (y)

Bravo i NSTS za organizaciju! šŸ™Œ Meni teÅ”ka tema, ali je ispalo odlično na kraju. Hvala na poenima za irieFM šŸ™

Finalne glasove ste videli, evo onih iz prvog pf:

12 Emina Jahović - Vukovi
10 Aleksandra Kovač - Boginja
8 Tijana Bogićević x Sara Milutinović - Širina
7 Ceca Slavković - Pola pola
6 Tanja Savić - Sestre po suzama
5 Milica Todorović - Konačna odluka
4 Madam Piano - Da tebe nema
3 Ana Bekuta - S tobom bar znam gde je dno
2 Marija Mikić - Jul
1 Neverne Bebe - Dvoje

Dajte jos neku temu da posaljem Mariju Serifovic da 2x zaredom u finalu budem sto se desilo nikad

Sve glasove možete videti u drugom postu teme!!
Zahvaljujem se svima na učeŔću i druženju, možda nije bila svačija "Å”oljica čaja", ali sam siguran da ste naÅ”li neÅ”to Å”to vam se sviđa!!
Priredbe i prezentacije su bile tehnički skromne, ali sam se potrudio da sve bude Ŕto interesantnije i zanimljivije..
Hvala na glasovima za SaŔku, 7.mesto je sasvim ok, evo na sopstvenoj temi sam otkrio neku pesmu koja mi je sada top, a nisam je znao pre, hvala Majsti Ŕto mi je "najteži" zadatak izvukao, za sve sam imao ideju osim za Jug i eto desilo se.
Vidimo se na 235. izdanju (y)
Pozdrav svima i ne zamerite na greÅ”kama, nisu bile namerne šŸ˜

Hvala gospodine Ŕto ste me lepo ugostili na prvom druženju i Ŕto mi niste uvalili neku kosku od (nepotrebnog) zadatka. :)

Back