238. FSC - Winners at War

Ja i dalje čekam tu 7u pobedu. Nakon 7e pobede ne moram više nikad pobediti ali samo da preskočim taj broj 6!

Neko ko je dobio isti, ne baš zahvalan zadatak kao ja (51-100) mi je maznuo Annalisu i uvukao se u finale.
Naravno da sam to bio ja, tvoj forumski bff 😍

Stvarno nam je očajan zadatak bio, najgoru grupu sam izvukao sto se mog ukusa tiče, hvala Bogu na Annalisi i ovoj divnoj pjesmi i hvala svima na bodovima, 6. mjesto ako dobro vidim, i to back to back, hvala ❤

A u našoj grupi je bio i A-ha kojeg sam razmatrao, ali reko uopće mi se ne šalje nešto prastaro trenutno, nesvjestan PJESMETINE naziva True North, hvala @sparkle na ovoj pjesmi, pravi je užitak slušat je, 12 ko kuća

I za kraj naravno čestitke Destry na organizaciji i trudu 👏

Lepe su bile ove tabele, jeste moglo biti cropovano, ali ok, lepa plava boja, pregledno... odlična prezentacija Destry!

NIko... ni poena... čim si prognozirao da je Strom poslao Gagu znao sam. :(
A sto, ja Storma ne bojkotiram nikad xd Samo sam se zbunio za sta je slao posto Sam Smith nije zena, pa me to zbunilo, a Unholy je svakako najvise bilo po njegovom ukusu :ROFLMAO:

Super pobednik, cestitam. U neverici sam za ove slabe plasmane za BO i Normandie.

Joj, sta reci............hvala svima od srca koji su glasali za La Oreja de Van Gogh i ovu pesmu koja mi dosta dugo stoji na spisku a mnogo mi je draga i cekao sam priliku da se pojavi izdanje koje je idealno za nju..........i eto, ispostavilo se da je to ovo izdanje. Nisam imao nikakve specijalne ambicije, nadao sam se samo da ce se svideti sto vecem broju ljudi. I eto, na kraju je ispalo da je La Oreja de Van Gogh doneo pobedu prvo crvenom Milosu a sada i plavom.

Hvala jos jednom na svim glasovima, mnogo mi je drago da vam se ova pesma svidela u ovoj meri! :love:

Cestitke Destryju na fenomenalnoj organizaciji!

Sto se tice organizacije.........javicu naknadno (a svakako ubrzo) hocu li organizovati sledece izdanje ili ne. Nesto sam hipoteticki razmatrao za neki period u stilu "sta bi bilo kad bi bilo"...........ali sad cu morati brzo da prelomim, nemam kud :ROFLMAO: U svakom slucaju, brzo cete biti obavesteni a nova tema bi bila otvorena sutra u prepodnevnim casovima u slucaju prihvatanja organizacije.

Šalio sam se Niko, ali nekako sam stekao utisak čitajući postove... aha ovo je Storm... teško da će tu biti poena.

Šalio sam se Niko, ali nekako sam stekao utisak čitajući postove... aha ovo je Storm... teško da će tu biti poena.
Ma ne mora da znaci, to se samo salimo jer ga je lako provaliti.

I ja cekam tabelu.

Fenomenalno!!!:love: Volim kad se vratim u finale u velikom stilu, drugo mesto sasvim zadovoljavajuće! Vidim da Anastacia zaista je imala navijače tokom finala, hvala lepo na podršci za predstavnike Bebilenda, hvala na glasovima, da ne idemo sve poimence bojimo se da ne promašimo nekoga. <3
Čestitke Milošu na pobedi, dobra pesma! :cool:
Čestitke Destriju, obožavam njegove FSCe i baneri su savršeni!!!
Posebni pozdrav za Andrgu čija sujeta nema granice. Drago nam je da smo baš Vama skinuli pesmu.:giggle:

Pustite mi Destrya, čovjek je oženjen, nije mu lako

Ne bi ni mene čudilo jer opet to sam ja :ROFLMAO: :eek:

Nemoj, ko boga te molim, posebno što smo već imali dovoljno posla oko toga, što se tebe tiče i na jednoj od prethodnih organizacija. :ROFLMAO: Mada, sa druge strane i moglo bi, taman da pronađem koji poen da se "ubacim" u TOP10. :unsure::D:ROFLMAO:

Šalu na stranu, pohvale na organizaciji, čestitke Milošu na pobedi sa odličnom pesmom, duplih 10 poena sa moje strane. Rezultati manje-više dobri, mada je jako izdanje bilo pa i ne mogu previše da se žalim. Brandon mi je bio treći (ispostavilo se uspešan) pokušaj prijave, pre toga sam probala Sama i Hurts, ali sa drugim pesmama, a pao mi je na pamet za eventualno slanje u skorijem periodu nakon one situacije na Specijalu sa Revijom pobednika, kada smo većali šta ćemo sa Stefanom i kako će on glasati i priče da taj 1 poen koji će faliti, ne može baš toliko da odlučuje (mada možda u ovoj konkretno i nije igrao preteranu ulogu). Da ne dužim dalje, pošto sam se raspisala već, setila sam se Revije pobednika na Specijalu koji je održan 2015. i kada je upravo Brandon izgubio pobedu za jedan poen u duelu sa Alvarom Solerom i "El mismo sol." I mogu reći da se i odlično držao do tu negde desetak glasača pred kraj kada sledi strmoglavi pad koji je na kraju rezultirao 11. mestom, ako dobro vidim. Mojih 12 poena i predivna pesma Adele tik ispred mene, dok mi je 8 poena završilo baš nisko. Ostatak pišem naknadno.

Back