Očekivao sam bolji plasman za Hold My Hand - barem top 5.

Jeste pesma megahit i bila nominovana za Oskara (ja uvek poštujem svačiji subjektivni ukus da ne mora svaki svetski hit da mu se dopadne) - morao sam tu intimnu verziju da pošaljem na Slušamo FSC - gde se na kraju pesme nakon izgovorene rečenice "I heard from the heavens" jedva uzdržala da ne brizne u plač - što nije bilo fejk a znamo da na dodeli Oskara ima toliko tih isceniranih emotivnih reakcija.
Okačiću i jednu od video reakcija kakve inače nekad volim da pogledam (ne poput wiwijevaca ili honest vocal coach-a koji realno loše to rade):
Pogledao sam ih poprilično i nisam naišao na neku lošu (dobro većina i jesu Lady Gaga fanovi pa je razumljivo; ali bilo je reakcije okorelih hevimetalaca kojima se isto svidela baš pesma). Ima par stvari koje sam primetio kao i ova devojka a to je da je instrumental namerno pojednostavljen da bi Gagin neverovatni glas mogao da izdominira, zatim njeno netipično uzimanje vazduha između fraza, savšreno uklopljene utišane električne gitare na kraju pesme, veoma suptilno da evociraju legendarnu Top Gun Anthem Hansa Zimmera iz prvog dela filma. Sam film mi se nije toliko dopao. Složio bih se sa jednom opaskom iz tih video reakcija da možda nisu uspeli da naprave dostojan Top Gun 2.0. ali Lady Gaga itekako uspela da napravi dostojni nastavak "Take My Breath Away" hita.