238. FSC - Winners at War

Cestitke i pobedniku i organizatoru, super je bilo izdanje!

Izvodjaci iz dobijene grupe nisu bili po mom ukusu, tako da je jedini izbor bio "Unholy", i da nisu bili omoguceni dueti, verovatno me ne bi bilo na ovom izdanju. Inace se osecam super zadovoljno prolaskom u finale i hvala svima koji su glasali. Non-binary/trans duo je super iconic, i drago mi je da se nalaze na spisku mojih FSC artista. Inace Kim je prva transgender zena koja je osvojila Grammy, i to bas za ovu pesmu!

@Niko bila bi Gaga da je bilo prilike, sa nekom drugom pesmom, svakako je dobila 12 poena tako da si bio blizu, mislim da ti uglavnom i pogodis sta saljem. Ne znam kako je Leo pogodio sada, jer nije bilo bas lako, ali svaka cast.

Inace, Gaga mi nije bila prva zelja za ovo izdanje. Jedan artist koga zelim da posaljem od pocetka takmicenja je sada mogao da se posalje (niko ga nije ni poslao) i mnogo mi je bilo zao sto nije odgovarala grupa. Nadam se da cu uspeti da ga posaljem u buducnosti. Ove sezone mi je svako drugo izdanje finale, sto mi je neocekivano, ali se ne bunim.

Imate excel tabelu u prvom postu ali evo i ovde.

Nisam ispravljao bodove :ROFLMAO: Bilo je drugih nekih stvari koje sam morao da uradim.

Attachments

Goreće forum kao sveća, samo da uključim laptop ujutru.

Samo one najvažnije greške nema
lucky me real housewives of new york city GIF

Sad vidim da je malo falilo da Isak Danielson prođe umesto Normandie u finale, a takođe je malo falilo da Isaku dam 8 poena, ali mi se spustio na listi nakon slušanja. 😳

Hvala Stoletu na 10 poena i jos poneki forumasi na sitnise, ne verujem da mi je ova pesmetina drugi najgori plasman u FSC karieri od 106 ucesca.

1679869039370.webp

Cestitke Milosu na zasluzenoj pobedi, od mene 12 poena 👌
Cestitke i Destriju na organizaciji, nadam se da je sve okej, nisam stigao sve da iscitam sta se pisalo.
Hvala svima koji su glasali za predivnu Palomu u polufinalu, divni ste! Videcu sutra koji ste, nmg sad imam nesto birnije da radim xD

Nakon razgovora i detaljnije "razrade" same teme, konacno stanje je takvo da cu sa zadovoljstvom da vas ponovo ugostim kao organizator :love:

Tema ce biti otvorena u toku sutrasnjeg dana, pokusacu da to obavim sto pre.........idealno bi bilo prepodne ali posto dajemo godinu dana deki koji je preminuo od COVIDa prosle godine na danasnji dan, mozda tema stigne i u toku popodnevnih casova. Ne mogu tacno vreme da preciziram kada da se ocekuje ali svakako ce biti sto je pre moguce.

A ovako sto se tice same teme.........skoro je pa slobodna a ogranicenja su minimalna. S tim sto moram da naglasim, moguce je da se nece svima svideti ali cu svakako staviti i jedan disclaimer da se ogradim od stvari koje nisu povezane sa muzikom u ovom kontekstu. Postoji licni razlog zasto je bas ta tema i bice svojevrsni omaz odredjenim stvarima koje su meni desile pa je iskljucivo to i razlog zasto je ta tema konkretno a ne nesto drugo (mada sam imao i drugih ideja).

Eto to je ujedno bio jedan hint a, jos jednom, bice mi zadovoljstvo da vas sve zajedno ponovo ugostim i da opet zajedno uzivamo u sjajnoj muzici :love:

Back