Moraće se sledeći put organizovati neko NF, Mrmovizija..Ali Mrmoslavija!!!

Možda je to recept za nekakav uspeh..

Moraće se sledeći put organizovati neko NF, Mrmovizija..Ali Mrmoslavija!!!
Čovek osnovao Srboviziju, otišao i ostavio nama da napravimo forumsku estradnu scenu sa sve intrigama.Eh kad sam napravio prvu Srboviziju, nisam ni mogao zamisliti u šta će se to pretvoriti![]()
Ali buuukvalno ahahahČovek osnovao Srboviziju, otišao i ostavio nama da napravimo forumsku estradnu scenu sa sve intrigama.![]()
Voleo bih da i na FSC-u imamo sefove delegacija i desavanja kao sto smo imali na pokojnoj SrbovizijiČovek osnovao Srboviziju, otišao i ostavio nama da napravimo forumsku estradnu scenu sa sve intrigama.![]()
Lazarica se zvao taj, znam da je on baš bio veća suzica brojanica od Jelene Tomašević i Ivane Jordan zajedno.Ali buuukvalno ahahah
Sećam se one propale orgnazacije nekog Rusa pa je nakon toga usledio veliki revamp formata takmičenja, sećam se i one fenomenalne grafike koju je neko napravio![]()
Ovde ljudi ne vole da se skandalizuju, a tamo smo baš dali pun gas što ne sme na FSC može na SSC.Voleo bih da i na FSC-u imamo sefove delegacija i desavanja kao sto smo imali na pokojnoj Srboviziji![]()
Kako ne, pa valjda ovi rezultati dovoljno govore..Da se vratimo mi na temu FSC-a, možda smo malo prekoračili offtopic.
Jel jedva čekamo groznicu subotnje večeri?!
Esi mi dao 12 tada ?Nešto ovako ako bude, super!
VRISAKČovek osnovao Srboviziju, otišao i ostavio nama da napravimo forumsku estradnu scenu sa sve intrigama.![]()