243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Nekada smo u sklopu Srbovizije imali i nacionalna finala, pa su tako ljudi glasali u tuđim nacionalnim finalima da ih sabotiraju pri dobrom rezultatu. :ROFLMAO: Moje se zvalo Vršačke Manifestacije.

Au ko će dičekat' subotu 19 h.. 😌

Čovek osnovao Srboviziju, otišao i ostavio nama da napravimo forumsku estradnu scenu sa sve intrigama. :LOL:
Ali buuukvalno ahahah

Sećam se one propale orgnazacije nekog Rusa pa je nakon toga usledio veliki revamp formata takmičenja, sećam se i one fenomenalne grafike koju je neko napravio :D

Ali buuukvalno ahahah

Sećam se one propale orgnazacije nekog Rusa pa je nakon toga usledio veliki revamp formata takmičenja, sećam se i one fenomenalne grafike koju je neko napravio :D
Lazarica se zvao taj, znam da je on baš bio veća suzica brojanica od Jelene Tomašević i Ivane Jordan zajedno. :D
Sećam se tog Rusa ja sam ubeđen da je on špijun koji je kasnije još jednom došao!

Voleo bih da i na FSC-u imamo sefove delegacija i desavanja kao sto smo imali na pokojnoj Srboviziji 🥺
Ovde ljudi ne vole da se skandalizuju, a tamo smo baš dali pun gas što ne sme na FSC može na SSC. :D

Lazarica, da!!!

Taj Rus je doveo i sovju devojku na forum zbog te Srbovizije lololol fali mi malo haos sa staroga foruma

Da se vratimo mi na temu FSC-a, možda smo malo prekoračili offtopic. :D

Jel jedva čekamo groznicu subotnje večeri?!

Da se vratimo mi na temu FSC-a, možda smo malo prekoračili offtopic. :D

Jel jedva čekamo groznicu subotnje večeri?!
Kako ne, pa valjda ovi rezultati dovoljno govore..

Attachments

• Screenshot_20230608_221555_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20230608_221555_com.android.chrome.webp
    98.8 KB · Views: 7
Nisam siguran da li 12, ali visoki poeni sigurno, to mi je jedan od najdražih FSC hitova 🥰

Debitantski učesnik iz zemlje Labi je poslao svoju debitantsku numeru, ali još uvek nisu ispunjene formalnosti sa FBU-om jer i dalje njima nisu uputili pismo.
Mi kao domaćini smo više puta usmeravali ka tome, tako da podržimo sad svi Labi da do subote pusti sudbonosnu poruku Ivani i Milošu, samo jedna poruka deli od učešća! 👏

FSC je jednom u istoriji bio transparentan i tad su ljudi rekli SAD I VIŠE NIKAD!

Back