243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Danas Vas vodimo kroz istoriju Bebanovizije! Možda ste negde načuli, ali takmičimo se 134 forumskih godina sa većim i kraćim pauzama. Prvi put ikada nastupili smo u doba paleolita na 19. FSC-u sa kultnom pesmom Boy Georga! Nismo videli finala naravno, al interesatno je da je taj FSC bio jedini u istoriji gde su se ljudi prijavljivali javno, direkt u temi. Zar nije ovo idealna pesma da se Bebi prvi put pojavi u ovo društvo?

Ako nekome treba pomoć slobodno pitajte, ne delimo kečeve kad se nešto ne zna!

Broj prijavljenih pesama ostao isti 18, a broj uzetih zadataka je 35.
Još 12 slobodnih zadataka u opticaju.

BLAGI UPDATE:

Za ove koji nisu još izabrali svoje brojeve, slobodni brojevi su: 1, 2, 6, 32, 33, 35, 38, 39, 40, 41, 42, 46.

Najtraženiji brojevi bili su 21 i 8 eee osam!

nikad mi nije jasno kako mogu da se poklope izvođači za tako neke otvorene teme...

jedino ako je DŽOKER kategorije, onda ima smisla s obzirom da je izbor ograničen

Mozda bih trebao bojkotovati s obzirom da mi je domacin 243. FSC dodelio dve prelepe nule, krompire. 🤨 Volim krompir (pogotovo pire, omiljeno jelo), ali ...
Inace tema bas zanimljiva. Volim kada ima zadataka i znam da ako uzmem broj, da cu dobiti grupu koja mi uopste ne odgovara. Ima samo jedna. Najvise bih voleo "Regresiju", pesme iz 20. veka.

Mozda bih trebao bojkotovati s obzirom da mi je domacin 243. FSC dodelio dve prelepe nule, krompire. 🤨 Volim krompir (pogotovo pire, omiljeno jelo), ali ...
Inace tema bas zanimljiva. Volim kada ima zadataka i znam da ako uzmem broj, da cu dobiti grupu koja mi uopste ne odgovara. Ima samo jedna. Najvise bih voleo "Regresiju", pesme iz 20. veka.
Nadajmo se najboljem, vi ste kovači Vaše sudbe. Navijamo da trazite broj! 😁

Bebi-lend je musaka ajajajajaaaj....
Kakve su pesme ovo će biti pravi mešoviti festival!

Zapao mi je jedini zadatak za koji sam se nadao da ću uspeti da izbegnem, ali sam improvizovao i nadam se najboljem. Malo mi je žao što neću da debitujem sa drugom pesmom, jer sam baš imao zacrtanu pesmu, ali sam zadovoljan izborom 🥳

Srećno svima 🌻 Nadam se da neću da NQ-ujem u prvom pokušaju 💀
Sretno i dobrodosao. (y)A definitivno ne mozes gore proci od mene kao debitant (osim ako ne dobijes niti jedan poen :eek:).
A jesi li se izjasnio u koji ces klan? Koji ti se najvise dopada, zvuci primamljivo?

I ja se pitam. Pritom izvodjač uopšte nije popularan u FSC smislu, šanse nema da pobedi ali može do lepog plasmana. Ajde i to da progutam ali da ga prijave u prvih par sekundi ko da je Weeknd ili Y&Y (?!)
nikad mi nije jasno kako mogu da se poklope izvođači za tako neke otvorene teme...

jedino ako je DŽOKER kategorije, onda ima smisla s obzirom da je izbor ograničen

Spotify predlaže iste pesme ljudima koji imaju sličan ukus, pa ste se zato svi uhvatili za tog.

Imamo još prihvaćenih prijava i traženih brojeva, pošto smo u hodu u hodu Vam i javljamo!

Ovaj FSC imaće raznoliku mjuzu, šta predviđate kad čujete reč RAZNO?

Back