Filhy
Ekspert
Nije imalo svrhe da ga tražim dok nisam imao vremena da pretražujem pesme, ali sada sam ti ga zatražio!Btw, broj ti osao da potažiš.![]()

@MilanB je tužibaba!

Nije imalo svrhe da ga tražim dok nisam imao vremena da pretražujem pesme, ali sada sam ti ga zatražio!Btw, broj ti osao da potažiš.![]()
I hteli smo taj efekat da napravimo da bukvalno bude svega i svačega!Bebilend- obecana zemlja, ima svega![]()
PAŽNJA SVIMA! Zemlja Miss Univerzuma i njihova šefica Katalina Kril su poslali fenomenalnu numeru, vrednu favorizovanja!
Kakav je to karakter ako nije malo labav, Bebica je bome baš labava tako da nastavljamo nov život u najlepšim manirima!Tačno je!!! Vraćamo se jači nego ikad i spremni za pobedu!
-Zajedno smo nezaustavljivi - poručila je pokojna Krilova sa onog sveta svojoj dragoj koleginici beskućnici Bebi i zamolila je za oprost što ju je nazivala Šljamovizičarkom dok je bila živa.![]()
neukus.Vozi me na Pale, 18. mesto, pf, slao NSTS.
to ako je neko dobio ANTROPOLOGIJU, socijalno angažovana pesmaBolje da je bila "Neće Gara da primi vakcinu" .. Kakav bi to naredni FSC bio na Sokocu...![]()
treba jedan FSC za nacionalističke pesme, jedan ceo žanr koji nije pokrivenJe l' bio Thompson na FSC?![]()