243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Sa mnom su brisali patos sa Boj Džoržom i Kameleonom, moj prvi FSC ikada. Ljudi su u temi manično reklamirali svoju pesmu, stavljali lyrics, intervjue, karaoke verzije alo koja distorzija.

Ali ne razumem zasto nemamo Srboviziju na novom forumu, cak i mislim da bi prvobitno barem bilo dosta ucesnika.

Ma obecalo se to prosle godine vec ali vlast je zaboravila na radi na tome

Zar nije ustanovljeno da je i sâm naziv Srbovizija problematičan? Ostavite to takmičenje da počiva u miru!

Ne znam, sećam se da je neko napisao da je u pitanju diskriminacija.

Zar nije ustanovljeno da je i sâm naziv Srbovizija problematičan? Ostavite to takmičenje da počiva u miru!

To sam ja rekao iz antropološke perspektive da može u simbolici (čak i narativu) da implicira na srpske pretenzije prema gradovima koji su očito delovi drugih država bivših republika, a ne deo Srbije, da pomalo ima nacionalističku konotaciju. Zagreb učestvuje na Srboviziji, baš ono žulja.

Al nebitno je to moje razmatranje, zovite kako želite.

Imamo trenutno 37 prijavljenih + Labi koji se prijavio, al prijava još nije prošla proceduru jer nisu FBU-u poslali SMS. Nije nam jasno, da li nemaju kredita?

Ispunjena je procedura, tako da slobodno može Bebilend da računa i 38. prijavu. :D

Sto se tice ovog naziva „Srbovizija” koji je problematican, a bilo je reci i ranije o tome. Ja ne vidim neki razlog za taj problem, jer ovo je ipak srpski sajt, a ko je hteo da se prijavi, prijavljivao se, bez obzira odakle je. Kakva crna diskriminacija i tome slicno 🙄🤭

Ma to sam ja preterivao sa overthinking srbovision u datom trenutku na starom forumu. :ROFLMAO:

Btw, tema je izuzetno čitana po pregledima još i pre same priredbe! Gledanost raste!

Ma to sam ja preterivao sa overthinking srbovision u datom trenutku na starom forumu. :ROFLMAO:

Btw, tema je izuzetno čitana po pregledima još i pre same priredbe! Gledanost raste!
ide preko 100 strana👌

Back