dodo
Ekspert
Petre, to što pojedini forumaši koriste priliku da se bockaju i stare forumske dugove prebijaju preko aktuelnih rasprava je nešto što dugo traje i bilo bi pošteno da se jasno razlikuje rasprava na ličnom nivou od komentara koji se nisu odnosili samo na tebe, već na celokupnu atmosferu one večeri. Ispada li sada da je ova rasprava bila pokazna vežba kojem se taboru pripada? Zašto moramo da se svrstavamo tamo, ili ovamo? Ja sam konkretno dao zamerku i ovde, a prethodno i na samom slušanju sam rekao istu stvar, da mislim da se prilikom komentarisanja predloga na ovakvom izdanju treba sagledati i činjenica da su ljudi dobijali zadatke.Gotovo svi forumaši od kojih sam očekivao da iznesu takvo mišljenje poput tvog su to i učinili i jako mi je drago zbog toga. Kao što sam i očekivao da pojedini jedva čekaju priliku da skaču na mene i da me vređaju na ličnom nivou, bez da sam im ime u usta uzeo. Ali dobro, svako kako voli. Sledeću priliku najverovatnije da neće imati nikad, taman su iskoristili.