245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Paaaa, utisak je da je izbor raznovrstan.

Fina priredba, vizuelno top i veliki plus za kasniji termin, jer tako uvek zaboravim da treba da večeram :skinnylegendhopefully: 🫠

To bi bilo to za ovo veče!

S obzirom da će možda biti potrebna zamena za jednu pesmu ne znam kad će se otvoriti glasanje i kad ću ja glasati, čekamo ostatak FBU-a da se oglasi, pa ću glasati i ja i najaviti vam početak. Za sad ću postaviti polufinala kakva su sad pa ako bude bilo potrebe za promenu ispraviću.

Hvala vam svima što ste ispratili 🥰

Odlična prezentacija, mislim i da će pesme biti odlične. Nekako uvek sam u polufinalu koje mi se više sviđa xD
Kakav je ovo najavljen bojkot rok pesama?😅 .. sve su objavljene u leto, tako da su sve "letnje pesme". Šta bi trebalo da budu zimske ili kakve već pesme

Istu fotku sam koristio za Dermota na banerima kada sam organizovao. 🙂Verovatno najlepša njegova fotografija.
U drugom pf znam veći broj pesama. Biće ovo zanimljiv FSC. Svaka čast na prezentaciji učesnika Stefane.

To bi bilo to za ovo veče!

S obzirom da će možda biti potrebna zamena za jednu pesmu ne znam kad će se otvoriti glasanje i kad ću ja glasati, čekamo ostatak FBU-a da se oglasi, pa ću glasati i ja i najaviti vam početak. Za sad ću postaviti polufinala kakva su sad pa ako bude bilo potrebe za promenu ispraviću.

Hvala vam svima što ste ispratili 🥰

Polufinala svakako možeš postaviti, sobzirom na to da se većinom ništa neće menjati, jer će i eventualnom slučaju da bude morala zamena, nova pesma ići na to isto mesto. Sad, jedino ukoliko ti ne želiš da prilagodiš raspored, imajući to u vidu.

OK konkurencija, slušaće se svakako.

Upravo ta je u pitanju, tako da pošiljalac, ako je i trenutno prisutan bude, za svaki slučaj spreman.

Pisali smo u istom periodu, mada mislim da nije bilo potrebe da krijemo. :D
Izvini, ako sam pokvarila eventualnu zezanciju. :censored::ROFLMAO:

Pa dobro, nije baš da je direktna obrada u pitanju, ali ako je Eiffel učestvovao onda ok.

Prijavljeni (40):
Anhel, Bebi, Boxy, Choda, Cinque, Destry94, Djole89, dodo, dracarys, Doctor Who, Endrega, Etica, Filhy, Ivana, Labi, Leo Cezar, Majsta94, Mala, Marko, MarkoH, Micky, MilanB, Milos-S, Mrm, Nije Sve Tako Sivo, Niko, Petar, Pokahontas, Regulus, Replay, Ro97, Shum, Sparkle, Stefan28, Stole, Tetsujin, Tinte, Whisky
Falim ja na spisku ✌🏻

Učestvovao je, ali sama melodija mi je dosta identična originalu, ali svakako sam zato tražila konsultacije, da ne bi niko bio oštećen. Zato smo i stavili da će možda biti potrebno da se menja.:)

Dobro da, taj sample je primetan u refrenu, mada je meni ovo skroz druga pesma.

Back