245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Videćemo svakako, nadam se u skorije vreme.

I PVRIS sam slao, dakle 3 moja izvođača na ovom izdanju, neverovatno lol

Znači ništa još od mog noćnog komentarisanja pesama jer se čeka nova pesma.

Super priredba, po ovom spotify dosluhu ima svega i svašta nešto. Pesme letnjeg tipa i one sa primesama biće u prednosti pri ocenjivanju jer mi se više uklapaju u temu, dok ću rok pesme ignorisati jer mi se ne uklapaju. Šta sad, neko ne voli staro ja ne volim nešto nije uklopljeno kako treba, kao da obučeš polo majicu na svadbene pantalone.

Ali zašto rok pesma ne može da bude letnja? 💀 Rok je gotovo širok i raznovrstan žanr kao pop…

Gomila rok albuma svake godine izlazi leti…Malo mi je glupo ignorisati četvrtinu pesama i otpisati ih u startu, ali dobro, neka svako glasa po svom ukusu I guess 🥶

Ali zašto rok pesma ne može da bude letnja? 💀

Gomila rok albuma svake godine izlazi leti…
Vidi se da može da izađe tokom leta, al meni uvek zvuče kao da su za podrum a ne za koktel. Meni je asocijacija na leto kokteli i pesme od tri note u dva reda.

Svako bira kriterijume, ja sam za ovo izdanje sebi odredio koji su mi. 💕

Glasaj i bojkutuj kako god želiš, tvoje je pravo 😄
Pravila su jasna:
Šaljete pesme izašle od 21. Juna do 23. septembra ili ako je u pitanju pesma koja je izašla ove godine, od 21. Juna do dana početka prijava.
Despasito, hitčina leta 2017-2018, letnji vajb, izašla u januar. Gde se ona uklapa?

Odlična priredba!
Volim ovaj Tea vs Prija duel jer su mi to ujedno najbolja Teina pjesma inače a ova najbolja Prijina na novom albumu. Bravo!

Imagine Dragons volim zauvijek a ovu pjesmu pogotovo, Suave sam htio u više navrata da šaljem i odustajao, a od Grka me iskreno šokirao izbor Andromache jer prvo ona sama ima mnogo boljih od ove a drugo ona koju sam rekao da očekujem je Furejrina Karamela koja bi možda i trijumfovala ođe

ELEM

Bravo Stefane, radujem se preslušavanju izdanja!

Malo mi je glupo ignorisati četvrtinu pesama i otpisati ih u startu, ali dobro, neka svako glasa po svom ukusu I guess 🥶
Tek sad vidim dodatak. Može se ova rečenica primeniti i na gospodu kojima su problem pesme prošlog veka.

Da li se na kraju menja I'm good? Iskreno meni je pesma previse slicna sa originalom. Ali ako se dozvoli da ucestvuje svakako ce dobiti onoliko bodova koliko zasluzuje u datoj konkurenciji.

Ja sam već odslušao pesme iz svog polufinala i imam 7 sigurnih finalista, a za preostala tri mesta ću se odlučiti sutra, posle ponovnog slušanja 🥳

Slušam recap sa prve strane jer mi dosadno, a neću da krenem sa preslušavanjem celih pesama jer čuvam energiju za komentare.

Još uvek nema odluke, ponadala sam se da će se možda barem jedan od dvojice Miloša pojaviti online u dogledno vreme, ali je lako moguće da od toga ne bude ništa. :unsure:

Na prvu loptu sam i sama imala takav stav da bi trebalo da se ipak menja, zato sam i najviše tražila njihovo mišljenje, ali sam u međuvremenu još jednom poslušala i nju i original i više nisam sigurna ni u šta.

Da li se na kraju menja I'm good? Iskreno meni je pesma previse slicna sa originalom. Ali ako se dozvoli da ucestvuje svakako ce dobiti onoliko bodova koliko zasluzuje u datoj konkurenciji.

Refren je isti u obe pesme, meni kad se to poklapa to je to menja se. Drugo da su pozajmljeni delovi u strofama.

Bilo je mirno more, stiže bura! Je l' leto ili nije? :LOL: :LOL:

Bas me iznenadio izbor za Teske boje, ja sam se mislio da je saljem na Stefanovo rok izdanje i zanima me kako ce proci.

Back