Vidi se da može da izađe tokom leta, al meni uvek zvuče kao da su za podrum a ne za koktel. Meni je asocijacija na leto kokteli i pesme od tri note u dva reda.Ali zašto rok pesma ne može da bude letnja?
Gomila rok albuma svake godine izlazi leti…
Despasito, hitčina leta 2017-2018, letnji vajb, izašla u januar. Gde se ona uklapa?Pravila su jasna:
Šaljete pesme izašle od 21. Juna do 23. septembra ili ako je u pitanju pesma koja je izašla ove godine, od 21. Juna do dana početka prijava.
Tek sad vidim dodatak. Može se ova rečenica primeniti i na gospodu kojima su problem pesme prošlog veka.Malo mi je glupo ignorisati četvrtinu pesama i otpisati ih u startu, ali dobro, neka svako glasa po svom ukusu I guess![]()
Da li se na kraju menja I'm good? Iskreno meni je pesma previse slicna sa originalom. Ali ako se dozvoli da ucestvuje svakako ce dobiti onoliko bodova koliko zasluzuje u datoj konkurenciji.
Bože ova slika na baneru je tako živopisna, ovaj izbezumljeni pogled, ova nezapaljena cigara, upaljač što viri, ešarpa na glavi...tačno osetim i miris.