245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Obožavam ovo kenslovanje Bebija zbog kontraverznog mišljenja o rok pesmama. 😍

U suštini teško da može kompletan kensl da padne na mene, pošto ima i simpatizera mojih izjava, ipak ima više hahaha nego lobanja.

Poslušao pesme u mojem polufinalu onako brzinski, realno trebao bih da prođem bez problema

Da je neko poslao od Prijovicke - Za nas kasno je, bila bi lagana 12ka, ovako osrednje lose.
Stefane svaka cast za banere!
Ali apsolutno isto, to je jedina njena pesma koju volim 😂

Super priredba, bravo Stefane! Ja zaspao tokom iste ali to je do mog puhanja 😂

Jrdva čekám da krenem da slušam, ne znam skoro ništa.

može👌

inače ova tema nije letnja, već pesme objavljenje u letnjem terminu. Tako da u skladu sa time mislim da ne treba da utiče "prizvuk" pesama na ocenjivanje, ali kako kome volja jbg.
Ma ajte molim vas, kako mi to niko nije naponenuo. 😆

Pa stoji baš jasno "Napomena" u prvom postu. 😁
Informisan je Bebi o svemu 😁
Pravo svakog takmičara jeste da se ne slaže sa mojim kriterijumima u glasanju. Za sad primećujen da sam jedini sa takvim kriterijumima sudeći po lobanjama, tako da su rok takmičari bezbedni.

Svi bi sad da budu Popular Monster no zna se šta je original, a šta su kopije.

Ja čekam pravo izdanje pa da prijavim još jednu pravu rok bangerčinu, uspelo mi je dva puta do sad uspeće i treći put 😀

Još samo fali da ljudi pomisle da ja ne volim rok. 😆 a ono i sam sam slao i ocenjivao dobro.

Ide ipak zamena za Guettu i Bebe Rexhu. :)
Forumaš/forumašica slobodno može poslati novi predlog Stefanu kad bude video/la ovaj post. Nakon toga, organizator može glasati i postaviti rok i za ostale.

Moji prvi, ali ne nužno i konačni utisci. 🧚‍♂️
Ocene kažu da mi se više svidelo drugo pf.

I pf

1
. David Guetta & Bebe Rexha - I'm Good (Blue) / Liči na original zbog sample-a, mada je meni opšti utisak da u pitanju potpuno druga pesma. Nemam šta da zamerim, ali nisam oduševljen + sećam se da me je i originalni Blue ozbiljno smarao. 5+

2. A Day To Remember - Miracle / Zašto imam utisak da smo ovo već slušali na nekom od prethodnih izdanja? 5+

3. Nayer ft. Pitbull & Mohombi - Suave (Kiss Me) / Pitbull svakoj pesmi doprinese nekom novom dimenzijom krindža. 5

4.
Сергей Лазарев и Ани Лорак - Не отпускай / Moram da priznam da me nikada nisu fascinirali ni pojedinačno, a ni sada u duetu. Pesma je pristojna, ali sam bez bilo kakvog jačeg utiska. 5

5.
The 1975 - I'm In Love With You / Ne znam šta bih posebno izdvojio. 6

6.
ALMA - Dont Know / U refrenu me neodoljivo podseća na Evangeliu. Manjka mi energije. 7

7.
Imagine Dragons - Wrecked / Fino, mada za mene ne posebno upečatljivo, makar ovako na prvu. 7

8.
Jonas Blue, MAX – Naked / Jonas i Max su simpatični, ali me pesma ne golica. 5+

9. Onirama - Ola esu mou ta `mathes / Ne osećam. 5

10. BLITZ UNION - The Truth / Istina je da je pesma negde na granici podnošljivog za nekoga poput mene, ko je miljama daleko od ovakvog zvuka (možda ne zvuči tako, ali ovo je zapravo kompliment lol) 7+

11.
Jason Derulo - Acapulco / Podseća me na muziku koja ide u poluvremenu neke utakmice. 6+

12. Eivør – Let it Come / Filhy Crystall ball, drago mi je da je bio u pravu. 9

13.
First Aid Kit - Out Of My Head / Predlog koji definitivno dođe kao prva pomoć za ovakvu selekciju prvog polufinala. 9

14.
Magdalena Bay - Chaeri / Uglavnom volim ovakve pesme, a jedino što bih ovde zamerio je trajanje, izgubim se. 7+

15.
Fuel Fandango ft. Leo Rizzi - Las manos / Dobijam neki hippie/gypsy vajb. Posebno mi se sviđa kako se gradi refren, a španski jezik je uvek dobrodošao. 9

16. Sam Smith – Diamonds / Dopada mi se pesma, a prava je šteta to što je on ozbiljno neotesan (mada to ovde nije predmet ocenjivanja) 8

17.
Andromache - Me Tin Próti Matiá / Ova devojka je u takvom energetskom deficitu, da i ovakvu veselicu ubije u pojam. 5

18. Monique - Palauksiu kol užmigsi / Slatkasto i dreamy. 7+

19.
Ashes Remain - On My Own / Nemam ništa konkretno da zamerim, iako me ne radi naročito. 6

20. Rina Sawayama - Holy (Till you let me go) / Svidela mi se i njena prethodna FSC pesma, ali je ova, kao pravi dark pop, malo više po mom ukusu. 10

II pf

1.
Tea Tairović - Na jednu noć / Nisam njen najveći fan, ali cenim to što se ne folira i totalno je iskrena oko toga šta i na koji način prodaje. Pesma mi je simpatična. 7+

2.
Anne-Marie – Heavy / Izdvojio bih poslednji minut koji mi se više dopada od ostatka zato što je malo dinamičniji. 7+

3.
RÜFÜS DU SOL - On My Knees / Odlični su + volim kada pesma ima neki zlokoban vajb, a ovde je to lepo upakovano i u smislu vizuelnog. 9

4.
Farruko – Pepas / Zvukom me podseća na desetine drugih pesama koje prate ovakvu matricu, ali mi ne smeta da zuji negde u pozadini. 6

5.
Goran Bare & Majke - Teške Boje / Meni ne naročito blizak zvuk, ali mi nije odbojno. 7

6.
Mahmot Orkan feat Irina Rimes - Hero / Ne znam šta bih posebno izdvojio, ok predlog. 7+

7.
Leonie Pernet - Hard Billy / Pomoliću se FSC bogovima da glasači dobiju hard-on kada čuju Hard Billy i pošalju je u finale! Možda mi malčice fali beng u nekom momentu, ali sve drugo je bez zamerki. 10

8.
Yenne - Feed the Demon / Muzika mi je na prvu odlična, a jedino što mi na momente para uši njeno pevanje, jer kao da se trudi da nadjača instrumental, posebno u refrenu. Trenutno 8

9.
Aleksandra Prijovic – Placebo / Korektno za to šta je. 7

10.
Fly By Midnight – Dance / Zanimljivo i lagano, nije napadno (osim njihovog ajlajnera). 8

11.
Muse - Time is Running Out / Pristojno. 7

12.
Beyonce - Alien Superstar / Ne znam zašto dobijam Ru Paul i Drag Race vajb, ali ne žalim se. Mnogo mi se više dopada u ovakvom aranžmanu, nego da slušam ono uobičajeno arlaukanje (nije šejd na njen vokal, jednostavno mi je nekad too much). 9

13.
PVRIS - Death Of Me / Jako dobar izbor, a posebno mi se sviđa kombinacija bridga i refrena, kao i poslednji minut. 9

14.
Cannons – Shadows / Volim ove lounge i chill pesmice, iako na momente umeju da budu monotone. 7+

15.
Joker Out - Demoni / Prvi put sam čuo ovu pesmu kada ste je pominjali u kontektsu njihovog izbora za ESC i sasvim je ok. 8

16.
Olivia Rodrigo – vampire / Fino, ali nešto me jako podseća na Taylor Swift i onda se smorim. 8+

17.
Jão – Louquinho / Portugalski dobija plus, ali me pesma nije osvojila. 5+

18.
Dermot Kennedy - Kiss Me / Prijatno za slušanje. 8

19.
SASHA - DA SE LJUBIMO / Generalno imam problem sa ovim novijim pesmama i izvođačima, jer ne mogu da odredim neki kriterijum kojim bih se vodio, pa onda menjam mišljenje od pesme do pesme. Kod ove mi se dopada vajb. 9

20.
AMARANTHE - Damnation Flame / Vampiri su među nama. Za moj ukus preglasno. 5

Fenomenalna priredba i baneri, bravo Stefane :D

Bacam se na preslusavanje narednih dana.

Nadam se da stiže danas zamena pesme jer to čekam da krenem sa komentarima.

Back