245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Ja sam bio 9. dok Androga i Miloš nisu glasali, bolje da nisu 😂 mada mi je Miloš dao nekoliko poena

Pozdrav drugari koji dijelimo zadnje mjesto. Ovo mi je napredak ,prije na starom forumu nisam ni bio na listi a češće sam igrao :ROFLMAO:
Marko 36., Mrm-Marko 39., MarkoH 41. mesto.. Obožavam našu uspešnost.. 😍

Bilo bi daleko lakše da se postavljaju printskrinovi kada bi u poruci uvek bio prikazan datum i vreme, umesto danas, juče i sl. Ovako mora da se pređe mišem preko kako bi se pojavio datum. Da li je previše komplikovano da se to promeni @Miloš ?
Trenutno nije moguće promeniti format.

Porediti Zmaja sa Teom?!

Dating Wtf GIF by Max

Teološka katedra je rekla svoje, a nezadovoljnima jedino ostaje da se pomire sa njenim fantastičnim plasmanom.

Uostalom, šta poslati, a da neko ne zameri? Možda da probam sa Bože pravde na aktuelnom izdanju, pod uslovom da se Dan državnosti horoskopski uklapa u dobijeni element.

@Anhel
Pa i nije poređenje njih dve, nego ostvarenih rezultata tri pomenuta izvođača. Iako ja smatram da je glupo porediti rezultate sa različitih FSC-a, ali nisam ja ni počeo.

Ali ovo je još jedan dokaz koliki je uspeh ostvaren, kada se o četvrtom mestu i dalje priča. Što pre shvatite da je ovo forumsko takmičenje, sa ciljem slušanja muzike i zabave, a ne katedra muzičke akademije, biće vam lakše. Ako se osećate ugroženo zbog nedovoljno kvalitetne muzike, koja šteti vašim bubnim opnama, možete probati da se poprskate svetom vodicom... čuo sam da pomaže.

Daleko bilo da meni smeta zvuk folka, čak sam i ja slao Radu Manojlović na jednom izdanju FSC-a.. Šta sam još slao i na Srboviziji dok je postojala... Meni je ovde jedino problem pesma, čak ni izvođač nije... Ima par pesama Tairovićke koje su mi OK, i to su one pre nego što je počela era Hajde...

Teološka katedra je rekla svoje, a nezadovoljnima jedino ostaje da se pomire sa njenim fantastičnim plasmanom.

Uostalom, šta poslati, a da neko ne zameri? Možda da probam sa Bože pravde na aktuelnom izdanju, pod uslovom da se Dan državnosti horoskopski uklapa u dobijeni element.

Ma nemoj, ko si ti da mi kažeš da se pomirim, izumrla ptica dodo?

Ajde bre, potplatili ste Petra da da 12 poena, i sad se ovde ku*čite..

Za*ebi me..

🤣

Ma nemoj, ko si ti da mi kažeš da se pomirim, izumrla ptica dodo?

Ajde bre, potplatili ste Petra da da 12 poena, i sad se ovde ku*čite..

Za*ebi me..
Nemoj da te ptica dodo kljucne, pa ćeš i ti među istrebljene vrste.

• Haha
Reactions: Mrm
@Anhel
Ali na bilo kom takmičenju ne može svima sve da se dopadne. Bezbroj puta mi se nije dopadao ceo top 5 na FSC-u, pa šta sad. Ovde učestvuje grupa ljudi različitih muzičkih ukusa i samim tim normalno je da će u vrhu biti i pesama i izvođača koji se nekome dopadaju. Ovde se kmeči zato što je nakon ko zna koliko izdanja na kojima su folkeri propadali, neka folkerka završila u vrhu... a čak kmeče i neki koji nisu učestvovali.

@Marko
Ne znam da li je najveći, ali jedan od većih uspeha turbofolka na FSC-u svakako.

Super smo se izdogovarali. Ja gotovo svima koji su mi dali top poene podelio nule, a nekima i prilično ispljuvao pesme (Leo, Majsta, Liberta...). A sa druge strane podelio top poene onima koji su ispljuvali moju pesmu. Nema šta, pravi sam maher, ja dobijem sve, ostalima ništa.

Moram češće da počnem tako da se dogovaram, možda pobedim još koji put ove godine.

Ma dobro, dobro, ja vas u zatvoru neću poyećivati.. 😌

Back