Marko 36., Mrm-Marko 39., MarkoH 41. mesto.. Obožavam našu uspešnost..Pozdrav drugari koji dijelimo zadnje mjesto. Ovo mi je napredak ,prije na starom forumu nisam ni bio na listi a češće sam igrao![]()
Trenutno nije moguće promeniti format.Bilo bi daleko lakše da se postavljaju printskrinovi kada bi u poruci uvek bio prikazan datum i vreme, umesto danas, juče i sl. Ovako mora da se pređe mišem preko kako bi se pojavio datum. Da li je previše komplikovano da se to promeni @Miloš ?
Douze pointe od mene
Srdačan pozdrav kolege sa dna kace.Pozdrav drugari koji dijelimo zadnje mjesto. Ovo mi je napredak ,prije na starom forumu nisam ni bio na listi a češće sam igrao![]()
Teološka katedra je rekla svoje, a nezadovoljnima jedino ostaje da se pomire sa njenim fantastičnim plasmanom.
Uostalom, šta poslati, a da neko ne zameri? Možda da probam sa Bože pravde na aktuelnom izdanju, pod uslovom da se Dan državnosti horoskopski uklapa u dobijeni element.
Nemoj da te ptica dodo kljucne, pa ćeš i ti među istrebljene vrste.Ma nemoj, ko si ti da mi kažeš da se pomirim, izumrla ptica dodo?
Ajde bre, potplatili ste Petra da da 12 poena, i sad se ovde ku*čite..
Za*ebi me..