Niko
Ekspert
Mislim da ti više piješ, ja više rolam.![]()
Tacno xd
Mislim da ti više piješ, ja više rolam.![]()
Ja se nazalost povlacim. Hteo sam bar da nadjem nesto da budem formalno prisutan na izdanju ali ni tu me nista nije inspirisalo, kad ne ide onda bas ne ideOd forumaša koji su dobili zadatke nisu se prijavili: @Choda @Filhy @Leo Cezar @Replay i @whisky. Nadamo se da su ipak pronašli pesmu i da će se prijaviti.![]()
''Skida gaćurine i pantalonetine i smeje se tako''" Ta kostobolja, recimo nikada nije otpevala nijedan vašar, nijednu svadbu..." Ostatak znate![]()
Lupite lobanju ako hoćete da ćutim naredna 24h ili hercujte ako hoćete da nastavim da se obraćam.E ajde @Bebi, dosta spamovanja, nemoj da letiš sad ovde kao frizbi...
Ne dodo, šunja se po kafićima i peva na plejbek.''Skida gaćurine i pantalonetine i smeje se tako''![]()
Da izbacite Bebija, pozovite..Lupite lobanju ako hoćete da ćutim naredna 24h ili hercujte ako hoćete da nastavim da se obraćam.
Baš mi je žao whisky, ali ok, razumem. Ajde barem @Replay da imam okruglo 40 uključujući Lea i mene. Da se Leo nije uspavao?Ja se nazalost povlacim. Hteo sam bar da nadjem nesto da budem formalno prisutan na izdanju ali ni tu me nista nije inspirisalo, kad ne ide onda bas ne ide
Puno srece u organizaciji i srecno svima!
Želim da ti i Mrm debatujete o školi Stanislavskog, baš kao Vendi i GolubovićkaLupite lobanju ako hoćete da ćutim naredna 24h ili hercujte ako hoćete da nastavim da se obraćam.