Verujem da sam se i tu sad malo popravio.Na mom LUu se ti, Đole i Leo koljete za prvo mesto svako novo izdanje, a sad je tu uleteo i Stefix
samo da upišem poene i stavljam rezultate![]()
Ha, pa ja džabe čekam temuView attachment 9415
View attachment 9416
ova je za polufinala, sad će uskoro i za finala...
NAPOMENA: računa se prosek od 234. do 247., a ovde prvo piše 242. zato što je skraćena tabela radi preglednosti
i meni isto XDPriznajem samo pravu LU, tamo sam top10 ovde potop![]()
nakon 245. izdanja si bio 26. mesto, ja 13.Uuu Bebilend se oseća malo kao Serena Williams kada se naglo vraća na rang listu.![]()
Da, to deluje malo kao zastareo model računanja.i meni isto XD
na Ivaninom LU se mnogo bolje kotiraju oni koji konstantno imaju uspone i padove, malo pobede i top 5, malo poslednje mesto u polufinalu.
Džabe kad se 11. mesto u finalu i poslednje mesto u pf isto tretiraju.
Mislim da sam i ja bolje rangiran tamo, al ova Pokyjeva verzija mi je onako realistična jer se sve gleda.Više sam rangiran na pravoj LU, ipak priznajem samo pravu.![]()
nije loša ni Ivanina lista pošto pokazuje koliko često imaš velike uspeheMislim da sam i ja bolje rangiran tamo, al ova Pokyjeva verzija mi je onako realistična jer se sve gleda.![]()
Na Ssc je bilo čak da svako ko prođe u finale dobije 1 poen. I kad ne učestvuješ na izdanju u toj ćeliji se doda X.nije loša ni Ivanina lista pošto pokazuje koliko često imaš velike uspehe