248. FSC - 5 x Ne Može (Taylor's Version)

Nije mi namera da napadam nikog, samo mi je smesno kako se kuka da su sve pesme iste, a onda se uglavnom glasa za najveci mediokritet, a originalnost se gotovo uvek bojkotuje. Evo malo slikovitije prikazano:

7z0lu1.jpg
afkgaming%2Fimport%2Fmedia%2Fimages%2F64144-5f5d9b481fe5863c196d3441322ab983.jpeg

Većina nas se nije žalila, i mi koji se nismo žalili smo glasali za ono što nam se sviđa. Dracarys se žalio npr. ali je rekao da nije glasao za takve pesme, tako da ovo ti je baš loše argumentovano.

Mene interesuje šta je bilo originalno na ovom izdanju i za šta je trebalo glasati? Ne sprdam se, ozbiljno me interesuje.

Nije mi namera da napadam nikog, samo mi je smesno kako se kuka da su sve pesme iste, a onda se uglavnom glasa za najveci mediokritet, a originalnost se gotovo uvek bojkotuje.
Pa tako je i na Evroviziji 🤭

Većina nas se nije žalila, i mi koji se nismo žalili smo glasali za ono što nam se sviđa. Dracarys se žalio npr. ali je rekao da nije glasao za takve pesme, tako da ovo ti je baš loše argumentovano.
Nije on jedini koji se zalio, a i ne mislim samo na ovaj trenutni FSC, vec generalno.

Prosle godine da, ali sve je to stara slava. Sad sam vise Finska :D

......

Neko danas tokom glasanja napisa da ce Moyka kao Loreen i definitivno postade Loreen ovog fsc izdanja, zale se nakon pobede na originalnost xD

Ja sam se zalio da su vecina pjesama iste i za vecinu nisam glasso jer je bilo i drukcijih pjesama

Prelepo ali i ružno... Premišljam se da li se prijaviti uopšte jer ću biti odsutan neko vrijeme pa ne znam kako ću stići slušati sve. Zavisi od rokova

@Stole taman ćeš istražiti muziku 80-ih kao što si istražio rusku muziku :giggle: i poslao sjajnu pesmu. Kad jednom budete organizovali FSC i Stole krene da se prijavljuje ako mu ne odgovara zadatak tema, videćete šta znači ozbiljan pristup odabiru pesama - ova je dobra do pola, ali vokal je bzvz..... ova je generična.... ah.... pa kako i ne bi imao tolike pobede...

Back