251. FSC - Sve boje sveta

Pitanje: pošto imamo paran broj učesnika, da li pobednka prethodnog izdanja redovno sortiram abecednim redom?

View attachment 11241

Bivša Ministarka Edita Aradinović uz srpsku trobojku predstavlja Ljušturu, naslovnu pesmu sa istoimenog novog albuma.

Neko mi je skinuo ovu magiju od pesme sa spiska. 😍
View attachment 11255

Milck je indie umetnica iz Los Anđelesa, poreklom iz Hong Konga.
Njena pesma Quiet postala je neformalna himna protesta ''Ženskog marša'', organizovanog u SAD nakon inauguracije
Donalda Trampa.

Volim njenu pesmu "Quiet" sa FSC-a.
Inače bravo Dodo za banere, preslatki su i tako lepo upakovani. Estetika je vrh 😍✨ Ima lepih pesmica, probraće se nešto.

Pitanje: pošto imamo paran broj učesnika, da li pobednka prethodnog izdanja redovno sortiram abecednim redom?
Tako bi trebalo prema pravilima:
"Ukoliko je broj prijavljenih najmanje 28, pesme će biti podeljene u dve polufinalne grupe prema abecednom redosledu imena izvođača i to tako što će pesme na neparnim pozicijama staviti u prvu, a na parnim u drugu grupu. U slučaju neparnog broja učesnika..."

Tako bi trebalo prema pravilima:
"Ukoliko je broj prijavljenih najmanje 28, pesme će biti podeljene u dve polufinalne grupe prema abecednom redosledu imena izvođača i to tako što će pesme na neparnim pozicijama staviti u prvu, a na parnim u drugu grupu. U slučaju neparnog broja učesnika..."
Hvala Margy, tako sam i ja razumeo.

Neko mi skinuo Yonaka - Call Me a Saint sa spiska, je*em mu sve po spisku.

Šalim se, baš me zanima kako će proći. :D

Divni baneri dodo! Prezentacija pesama sasvim očekivano na najvišem nivou. (y)Većinu ne znam, biće komentara.

Back