251. FSC - Sve boje sveta

Fantastična priredba, baneri vrh, dodo je vrh, pesme su...videćemo u komentarima.

Zar Kedžin duet ne krši ograničenje 3. u pravilima o drzavi i jeziku?

Bravo Dodo!

Pesme kad preslušam znaću da li je izdanje dobro i što se pesama tiče ili samo što se grafike tiče :D

Želeo sam da glasanje počne sutra ujutru i da traje do četvrtka predveče, ali tako ne ispunjavam onaj minimum od 6 punih dana. Ne znam da li je to malo?

Zar Kedžin duet ne krši ograničenje 3. u pravilima o drzavi i jeziku?
Pevaju na srpsko-hrvatskom (maltene čisti srpski ako gledamo reči u kontekstu zemlje), a Tijana je državljanka Srbije, kako i piše u pravilu u vezi sa duetima.

Spisak polufinala je u trećem postu, kao i info o glasanju. Ubrzo ću postaviti i Spotify liste.

Želeo sam da glasanje počne sutra ujutru i da traje do četvrtka predveče, ali tako ne ispunjavam onaj minimum od 6 punih dana. Ne znam da li je to malo?
Mislim da sam ja imao sličnu diskusiju sa Ivanovom ranije. Treba da bude šest dana od početka glasanja. Što znači da bi trebalo da traje do petka, ali neka se i Ivama oglasi.

Mislim da sam ja imao sličnu diskusiju sa Ivanovom ranije. Treba da bude šest dana od početka glasanja. Što znači da bi trebalo da traje do petka, ali neka se i Ivama oglasi.

Mesecima kmecim da se to promeni, pesme su dostupne od sad, to je kao da je zabranjeno da se slusaju pesme dok ne pocne glasanje.

Back