Kako sam ja tražio i kopao da saznam koje je godište pevačica za JFSC pošto mi izgleda mladoliko, i nisam mogao da nađemView attachment 11270
Britanija i rok idu ruku pod ruku, pa ne čudi da boje ove kraljevine brani i petočlana indi rok grupa The Last Dinner Party.
Kakve ocjene, čega? Kad ja to dijelim? xDBebi gdje su ocjene?
Ma to se tako narodski kaže xDKakve ocjene, čega? Kad ja to dijelim? xD
Biće komentara večeras, Nina Hagen spremna da debituje.Ma to se tako narodski kaže xD
Pa i komentarima ocjenjuješ pjesme hehe
Ja bi volio samo proći, ništa više![]()
Ne brini se, ispasti ces
Da, ali živi i radi u SAD već dugi niz godina. Uostalom i na TT zvaničan jezik je engleski, a i boje zastave su bile u mixu.Zar nije Nicki Minaj iz Trinidad i Tobaga?
Pevaju na srpsko-hrvatskom (maltene čisti srpski ako gledamo reči u kontekstu zemlje), a Tijana je državljanka Srbije, kako i piše u pravilu u vezi sa duetima.Zar Kedžin duet ne krši ograničenje 3. u pravilima o drzavi i jeziku?
Mislim da sam ja imao sličnu diskusiju sa Ivanovom ranije. Treba da bude šest dana od početka glasanja. Što znači da bi trebalo da traje do petka, ali neka se i Ivama oglasi.Želeo sam da glasanje počne sutra ujutru i da traje do četvrtka predveče, ali tako ne ispunjavam onaj minimum od 6 punih dana. Ne znam da li je to malo?
Mislim da sam ja imao sličnu diskusiju sa Ivanovom ranije. Treba da bude šest dana od početka glasanja. Što znači da bi trebalo da traje do petka, ali neka se i Ivama oglasi.