251. FSC - Sve boje sveta

Nikad ne bih rekao da si ti slala Kylie. Baš volim tu pesmu. :love:

Zato što otvoreno podržava Putina i rat sa Ukrajinom na društvenim mrežama i zato što je nastupala na protestima podrške ratu i političarima.

Nisam neki prozapadni bot i normalno mi je da neće podržavati drugu državu koja je u ratu sa njenom, ali nazivanje Ukrajinaca nacistima i glumatanje neke žrtve i pevanje rodoljubivih pesama i pesama o miru kada je Rusija agresor u ovoj situaciji mi je bedno.
Hm, okej, sve jasno. Doduše, mislio sam da je razlog možda neke muzičke prirode prvenstveno.

Na stranu to, sjajna je pjevačica sa sjajnim pjesmama pa mi nije bilo jasno otkud sa više strana toliki "hejt".

Ja bacam hejt od kad mi je dodeljena da pevam (kao nešto imitiram) na TGZP sa starog foruma. To je muzičke prirode 1/1.

Pesma Bebilenda se isto hejtuje, al to je nama ok, prirodno.

Ja se zaista trudim da odvajam stavove pevačica od njihovih pesama i mislim da sam uspešan u tome. Polina ima fenomenalne pesme, ona je čak bila i prvi predstavnik Stojkolenda ikada, na dalekom 122. FSC-u i njeni pogrešni stavovi me ne sprečavaju da uživam u njenim pesmama. Pa msm šta reći kad slušam i Cecu i Jecu, a i već pomenutu Dulu Peepu 😆

I u FSC se umešala politika, kud ide ovaj svet. Tužno. Ali istinito. (euronik impression)

Uopće nisam znao sve to za Paljinu. Otkrio mi ju je Skubiša prije samog ESC-a. I dobro da nisam znao kada sam ju slao. Šteta žene, ima super pjesme.
Net, Spektakl Okonchen odlične.

Gagarina kad vidi komentare Fsc eksperata:
HlWRaf.gif

Kod mene zavisi od toga šta odvajam od pevačice, dakle koji su stavovi u pitanju. Nešto mogu da progutam, nešto ne. Da sam znao ovo za Dulju Pipu dobila bi nulčagu kao kuća. Isto važi i za Propaljinu. Ali nije kao da bilo kome od tih ljudi znači išta da li ih mi volimo ili ne, trivijalno skroz.

Po strani fsc, ali to ni meni nije jasno. Kao Jadranka je zabranjena, ne postoji (nije kao da sam igde čuo njene pesme na bilo kom radiu) ali zato Dua se ne skida sa radio stanica xD

Pa lako je zabraniti Jadranku zato što je nebitna u muzičkom smislu, a i koristi se za lokalnu propagandu. Doduše, sumnjam da je zabranjena i na radio stanicama... jednostavno nije snimila ništa što bi bilo vredno pomena.
Dua je ipak svetska zvezda, tako da kakva god da je, njene pesme će se vrteti po radio stanicama.

Opet ste eksperti. Na stranu rezimska dejstva Gagarinke, meni je njena pjesma jedna od boljih u onom smehotresu od prvog polufinala

Mnogo volim od Jadranke "Da li će se ikad sresti tvoja noć i moja zora.. ne, nema zbora... Mislio da je neka izvorna narodna pesma.

Back