251. FSC - Sve boje sveta

Pa bolje i to, nego da se proziva i ocenjuje izvođač a ne pesma...

Pa svakako, glasa kako ko želi, samo je meni bez veze da se javno proziva jedan izvođač i širi negativna priča o njemu/njoj, a za ostale koji su isti ili još gori ništa, ignorišemo to

Pa što niste rekli tad kad je bila Dula Pip da je na*i?

Ja sam mislio da se to zna, sad mi krivo! 😂
Šalim se, nisam htio da spominjem išta u temi, prije svega zbog pošiljaoca, mislim da ne bi bilo korektno

A mi rakovi smo dobre duše, ne trpimo nepravdu, samo nekad zavisi od podznaka 😁 Mada ja sam vaga u podznaku 🙄

Zavisi od dana, raspolozenja, konstalacije zvezda, svaki dan je drugaciji, pa tako i osecaj za pesmu. Neke pesme su odlicne u svako doba dana i noci, a za neke je potreban tajming. Pa kako se potrefi na dan glasanja, tako i dobiju ocene. Kao i sve u zivotu.

Zavisi od dana, raspolozenja, konstalacije zvezda, svaki dan je drugaciji, pa tako i osecaj za pesmu. Neke pesme su odlicne u svako doba dana i noci, a za neke je potreban tajming. Pa kako se potrefi na dan glasanja, tako i dobiju ocene. Kao i sve u zivotu.
Šta ti je bečka škola. ☝🏼

Bečka škola se dobije intuitivno rodjenjem, a ne životom u Beču. Da budemo jasni.

Meni Dram na prošlom izdanju. U polufinalu super, ali nekako sam bio u takvom raspoloženju narednih dana da mi je ta pjesma rasla i rasla i bilo mi je jasno da im dajem 12. I ranije mi se dešavalo da nekome kome dam tipa 3 u pf dam 10 u finalu, ali mislim da smo svi imali te situacije

Meni Dram na prošlom izdanju. U polufinalu super, ali nekako sam bio u takvom raspoloženju narednih dana da mi je ta pjesma rasla i rasla i bilo mi je jasno da im dajem 12. I ranije mi se dešavalo da nekome kome dam tipa 3 u pf dam 10 u finalu, ali mislim da smo svi imali te situacije
Isti slučaj sa Chicom, glasao i dao nešto sitno u finalu, a već na rezultatima sam kukao kako je trebalo jače da je bodujem. Ispravio sam se na Reviji pobednika i dobila je 12. :love:

@Mala svaka ti je ka' Njegoševa! Koju si ti pesmu slala na prošlom FSC-u? Jesam li ti dao poene? :unsure: Voleo bih da jesam.

Rekla bih da mi je to u krvi. Nista čudno.
Da, @Boxy, doprineo si mom finalu. Hvala još jednom.

Last edited:
Back