Dobri Rak nadjačao škorpijski otrov iz podznakaMajsta nije hteo da pusti otrov zmije bojkotare![]()
Šta ti je bečka škola.Zavisi od dana, raspolozenja, konstalacije zvezda, svaki dan je drugaciji, pa tako i osecaj za pesmu. Neke pesme su odlicne u svako doba dana i noci, a za neke je potreban tajming. Pa kako se potrefi na dan glasanja, tako i dobiju ocene. Kao i sve u zivotu.
Meni Dram na prošlom izdanju. U polufinalu super, ali nekako sam bio u takvom raspoloženju narednih dana da mi je ta pjesma rasla i rasla i bilo mi je jasno da im dajem 12. I ranije mi se dešavalo da nekome kome dam tipa 3 u pf dam 10 u finalu, ali mislim da smo svi imali te situacijeZavisi od dana, raspolozenja, konstalacije zvezda, svaki dan je drugaciji, pa tako i osecaj za pesmu. Neke pesme su odlicne u svako doba dana i noci, a za neke je potreban tajming. Pa kako se potrefi na dan glasanja, tako i dobiju ocene. Kao i sve u zivotu.
Isti slučaj sa Chicom, glasao i dao nešto sitno u finalu, a već na rezultatima sam kukao kako je trebalo jače da je bodujem. Ispravio sam se na Reviji pobednika i dobila je 12.Meni Dram na prošlom izdanju. U polufinalu super, ali nekako sam bio u takvom raspoloženju narednih dana da mi je ta pjesma rasla i rasla i bilo mi je jasno da im dajem 12. I ranije mi se dešavalo da nekome kome dam tipa 3 u pf dam 10 u finalu, ali mislim da smo svi imali te situacije