Šta je providno,moj? Prosvetli me.
Da sam pala na Djoletov šarm ili da si ljubomoran?![]()
Hvala još jednom.. uuu na prošlom izdanju mi je mnogo bilo krivo, ne zbog ne prolaska, nego je pesma zacementirana na samo dno, a nisam je slao zbog kalkulacija već zato što je obožavamŽalije mi je zbog Wincenta (dracarys ti beše Argirosa kod mene posla i žalila sam što nisam mogla 12 dati, evo ti sad 12, mada nije puno vredelo)
Prokmecao sam do finala
Ukratko: Nismo prevazišli fazu u kojoj se pojedinci ljute kada im iskritikuješ pesmu u komentarima.Ja ne razumem ovu Djoletovu poruku Maloj, 3x čitam![]()
Zar pored svih gejeva na forumu mi dobijemo strejt par?
Ahahahahaa, jojUkratko: Nismo prevazišli fazu u kojoj se pojedinci ljute kada im iskritikuješ pesmu u komentarima.![]()
Boxy, da si radio svoj posao
Meni su obe sjajne. Da sam bio u prvom pf-u sigurno bi dobila 12. Ne bi mnogo pomoglo, ali ipak bi nešto značilo.Meni iskreno ova pesma bolja od one prve koju sam slala, ali i mislila sam da će forumašima da bude neupečatljiva. Zato i kažem da mi je ovaj put bilo manje-više za prolaz. Žalije mi je zbog Wincenta (dracarys ti beše Argirosa kod mene posla i žalila sam što nisam mogla 12 dati, evo ti sad 12, mada nije puno vredelo) i dueta iz Angole, retko mi se potrefe pesme na portugalskom da mi se svide, a da nisam ja birala, ovo je eto jedan od takvih primera.
Ima ovde još jedan strejt par... nego se nešto ne spominje u poslednje vreme.Zar pored svih gejeva na forumu mi dobijemo strejt par?![]()
Da čujemo? Ko su oni?Ima ovde još jedan strejt par... nego se nešto ne spominje u poslednje vreme.![]()