251. FSC - Sve boje sveta

Konačno Vax pošalje nešto da mi se dopada i ispadne... šteta, baš je malo falilo.Takođe, šteta i za Đoleta, odlična Tijanina pesma.

Nažalost, Dodo je izgleda krenuo mojim putem - ispada kao organizator. 😐

Žalije mi je zbog Wincenta (dracarys ti beše Argirosa kod mene posla i žalila sam što nisam mogla 12 dati, evo ti sad 12, mada nije puno vredelo)
Hvala još jednom.. uuu na prošlom izdanju mi je mnogo bilo krivo, ne zbog ne prolaska, nego je pesma zacementirana na samo dno, a nisam je slao zbog kalkulacija već zato što je obožavam

@Mala zavodi @Djole89 -ta

maja-nikolic.gif

Nismo na vreme ispratili zbog nekih obaveza, Bebilendi u finalu? Šokantno pored onakvih komentara! Kad smo u finalu uglavnom idemo visoko, Bog zna samo šta će nas sad zadesiti.

Žao nam je Dodolendije, lepa pesma i mnogo je žalosti kad nema organizatora u finalu. :(
Čestitam prolaznicima, ima šokantnih ispadanja ali i prijatnih iznenađenja u finalu! Tu su mi i favoriti.

Čestitamo Avangardistima, a čestitamo i novoj zelenoj eri.

Meni iskreno ova pesma bolja od one prve koju sam slala, ali i mislila sam da će forumašima da bude neupečatljiva. Zato i kažem da mi je ovaj put bilo manje-više za prolaz. Žalije mi je zbog Wincenta (dracarys ti beše Argirosa kod mene posla i žalila sam što nisam mogla 12 dati, evo ti sad 12, mada nije puno vredelo) i dueta iz Angole, retko mi se potrefe pesme na portugalskom da mi se svide, a da nisam ja birala, ovo je eto jedan od takvih primera.
Meni su obe sjajne. Da sam bio u prvom pf-u sigurno bi dobila 12. Ne bi mnogo pomoglo, ali ipak bi nešto značilo.

Back