251. FSC - Sve boje sveta

@Tetsujin , Karleusa je okačila snimak Vaše HoD i dobila više pregleda od svojih pesama... :ROFLMAO: Nemam instagram da vidim taj video a na netu ima samo ovaj skrinšot :(

832220_karleusa_iff.PNG

I ja sam srećan zbog finala, ali osećam opet neki random dvocifren plasman.

Pitanje za ljude koji bi došli sutra na Slušamo: 18, 19 ili 20h?
Ovo je proslo ispod radara. Je li se to gledanost Slusamo FSC srozala?! 😱
Meni odgovara 18 ili 19h.👍

Cestitam finalistima. Dodo zao mi je sto nisi u finalu x2. Niste pustili ni "Dodo(i)".
Vax, svaka cast za pesmu. Na ovom izdanju je najbolja. Mojih 12p.
Hvala Ivani i Regulusu sto im se dopala moja pesma.👍

Ja sam za sto ranije da je slusanje jer su tako najbolje sanse da se pojavim i ostanem do kraja.

Glasala. :p
Sve cestitke organizatoru Dodou i svim ucesnicima. Srecno svima u finalu!

Last edited:
@Tetsujin , Karleusa je okačila snimak Vaše HoD i dobila više pregleda od svojih pesama... :ROFLMAO: Nemam instagram da vidim taj video a na netu ima samo ovaj skrinšot :(

832220_karleusa_iff.PNG
Video sam klip na TT, i ubih se tražeći u istoriji gledanja 20 minuta i nisam našao.

Opet R*m*nija!

Nisam hteo da komentarišem ranije zato što se obično meni pripisuju pesme na rumunskom, pa da ne ispadne da branim sopstveni predlog.

Šta ovo uopšte znači? Koliko rumunskih pesama ima na FSC-u godišnje? 10-15 maksimum. Drugo, što onda nema i komentara - opet SAD ili UK?

Ovo meni deluje kao neki šovizam, a ako je trebao da bude humor - vrlo loš.

Dosta jako izdanje, teško sam sastavila top 10 za svako polufinale, za finale će valjda biti malo lakše.
Za razliku od većine, nisam baš toliko nezadovoljna rezultatima: iz 1. pf nije mi prošlo 7, 2 i 1 b., a iz 2. pf - 10, 5, 4 i 1.

Joj. 😭 Ali ništa ne fali oprobanim receptima! 😂

Pošto vidim da se niste nešto pretrgli oko Slušamoa, izabraću termin ja, a to je 18h večeras! 🌟

Back