254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Jedino što bi bilo bolje je da vreme za prijave kraće traje 👌🏻 ali kapiram da ste to nekad davno na početku ustanovili koliko i zašto treba da traje toliko

Na 226. FSC-U pod nazivom "My Słowianie", učestvovao sam sa pesmom "Vatra" koju izvodi Senida Hajdarpašić pod umetničkim imenom "Senidah". Vatra je jedna od numera na njenom prvom albumu pod nazivom "Bez tebe" kojeg je objavila 2019 godine. Nažalost i ovde sam vezao niz ispadaka pa sam svoje učešće završio u drugom polufinalu na 16 mestu. (Organizator Marko) #THROWBACK3
Moon and Stars Minimalist Phone Wallpaper.webp

"Daj da vidim malo vatre, sačuvaj to malo vatre dok smo tu.."

Last edited:
Rodit ce ti decu bice verna samo tebi
A meni zivote moj do zivota nije

Arsenat poslao pesmu. Posle lizanja patosa na prethodnom izdanju, prštali su otkazi, čak su pozvali i Soraju i Jasminu Anu iz našeg ugašenog projekta SSC da se vrate u produkciju ali za sada su u pitanju samo pregovori.
Ako bude opet lizanja patosa, neko će čak i dobiti specijalne sastojke u svom koktelu.

• Haha
Reactions: Mrm
Samo da Jasmina Ana ne dobije neizlečive migrene, ali verujemo da će biti dobro ipak je preživela sve u SSC.

Šta je sve preživela prvo u VB pa onda na čelu SBU, ovo je odmor za nju. Ako je pokušaje atentata i malu Spaseniju preživela, valjda će i produkciju RTV Arsenata.

Jasmina Ana je težak lažnjak, trojanac, folirant, secikesa, poltron i mediokritet.. 😌

malu Spaseniju preživela
MALA SPASENIJA!!! Sad je porasla i još opasnija je!

210212-camryn-garrett-ew-600p.jpg

STATISTIČKI PRESEK DAN 3
----------------------------------------------
Zaključno sa Arsenicom, broj prijava zaokružujemo na 35. Slobodnih brojeva ostalo je 5. Još devet forumaša je ostalo da pošalju svoje zadatke. 👀

Mrmoslavija, opet vam dele sankcije, kakvu to politiku sprovodi vaša nova šefica? Vratite Loredanu, ona je bila pacifista najbolje se pokazala.

Mrmoslavija, opet vam dele sankcije, kakvu to politiku sprovodi vaša nova šefica? Vratite Loredanu, ona je bila pacifista najbolje se pokazala.
Politiku ISKRENOSTI, LJUDSKOSTI, ČASTI i POŠTENJA... nije ni čudo da se kao takva u ovakvom nakaradnom i nepoštenom svetu i targetira.. 😌

Hajde neko da napravi kartu kontinenta + konekciju sa Svemirdonom, pošto smo već pravili zastave.

Back