cinque
Ekspert
Politiku ISKRENOSTI, LJUDSKOSTI, ČASTI i POŠTENJA... nije ni čudo da se kao takva u ovakvom nakaradnom i nepoštenom svetu i targetira..![]()
Pravednicima je najteze
Politiku ISKRENOSTI, LJUDSKOSTI, ČASTI i POŠTENJA... nije ni čudo da se kao takva u ovakvom nakaradnom i nepoštenom svetu i targetira..![]()
Kakva kriminogena struktura lica. Od malena se znalo kakvo je zlo bila i šta je sve radila još kao dete. Naježen samMALA SPASENIJA!!! Sad je porasla i još opasnija je!
![]()
A koja je statistika koliko ima:STATISTIČKI PRESEK DAN 3
----------------------------------------------
Zaključno sa Arsenicom, broj prijava zaokružujemo na 35. Slobodnih brojeva ostalo je 5. Još devet forumaša je ostalo da pošalju svoje zadatke.![]()
Nije mi teško da napravim ovako nešto. Ko želi može da mi u pp pošalje opis kakvu državu otprilike želi, da li je npr ostrvska, da li izlazi ili ne izlazi na more, da li će biti duguljastog, okruglog, kockastog oblika, da li želi da bude na severu, jugu itd. šta god vam padne na pamet, a ja ću pokušati što više želja da ispunim.Hajde neko da napravi kartu kontinenta + konekciju sa Svemirdonom, pošto smo već pravili zastave.
Ne zaboravi da dodaš i neko zabačeno ostrvo i dalje NesvrstanihNije mi teško da napravim ovako nešto. Ko želi može da mi u pp pošalje opis kakvu državu otprilike želi, da li je npr ostrvska, da li izlazi ili ne izlazi na more, da li će biti duguljastog, okruglog, kockastog oblika, da li želi da bude na severu, jugu itd. šta god vam padne na pamet, a ja ću pokušati što više želja da ispunim.
Kao UK i Francuska La manš tunel xDBebilend bi mogao bit mostom povezan sa Rolexom, da nam te niske strasti budu što bliže i dostupnije, kad zatreba xD
Markyland je, bez sumnje, otočna zemlja veličine Malte i bez značajnije dijaspore igdje, obzirom da odavno nema ko da glasa za nas
Itekako. Autonomni region Gornjomilanska Polja. Na koji Anhelija nema nikakva prava.Da li Milanija i Anhelija imaju teritorijalne sporove?
A znači ovde vam je cilj, izopštavanje, sankcionisanje, udaranje jačih na slabije..Obožavam sankcije Arsenata Mrmoslaviji! Sve je više zemalja na pravoj strani istorije.
Nas zaboravljate da postojimo u trgovinskoj razmeni, ccc.Pohatan je zemlja duboko u kopnu, živimo od poljoprivrede i lova.
Pored gorepomenutih voleli bi da se graničimo sa Filharmonijom, Stefanijom i Margylendom s obzirom da smo sa njima razvili odlične bilateralne odnose krunisane razmenom poe... dobara
Pa vi ste nas već pomenuli gore xDNas zaboravljate da postojimo u trgovinskoj razmeni, ccc.
Pored gorepomenutih
A kod nas dolazite na letovanje jer imamo najbolje pansione i sve vrste usluga seks turizma. XDSveta Stefanija je velika i prostrana država. Glavna industrija nam je vojna i najviše ulažemo u istu, posle toga turizam s obzirom da izlazimo na more i imamo prelepe plaže. Graničimo se, između ostalog, sa Petarstanom, Stojkolendom i Pohutanom s kojima smo razvili spoljnotrgovinske odnose, kao i savez.
i Pohutanom s kojima smo razvili spoljnotrgovinske odnose, kao i savez.