254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
MALA SPASENIJA!!! Sad je porasla i još opasnija je!

210212-camryn-garrett-ew-600p.jpg
Kakva kriminogena struktura lica. Od malena se znalo kakvo je zlo bila i šta je sve radila još kao dete. Naježen sam

STATISTIČKI PRESEK DAN 3
----------------------------------------------
Zaključno sa Arsenicom, broj prijava zaokružujemo na 35. Slobodnih brojeva ostalo je 5. Još devet forumaša je ostalo da pošalju svoje zadatke. 👀
A koja je statistika koliko ima:
Bitnara
Midara
Podrumara
Ni rođena familija ih ne sluša
Dobili tezgu posle pola veka

Obožavam sankcije Arsenata Mrmoslaviji! Sve je više zemalja na pravoj strani istorije.

Hajde neko da napravi kartu kontinenta + konekciju sa Svemirdonom, pošto smo već pravili zastave.
Nije mi teško da napravim ovako nešto. Ko želi može da mi u pp pošalje opis kakvu državu otprilike želi, da li je npr ostrvska, da li izlazi ili ne izlazi na more, da li će biti duguljastog, okruglog, kockastog oblika, da li želi da bude na severu, jugu itd. šta god vam padne na pamet, a ja ću pokušati što više želja da ispunim.

Last edited:
Meni je svejedno za oblik, ali želim da se graniči sa Stojkolendom i Svetom Stefanijom, a ostale komšijske države možeš po želji. :D To je taj neki naš lore.

Nije mi teško da napravim ovako nešto. Ko želi može da mi u pp pošalje opis kakvu državu otprilike želi, da li je npr ostrvska, da li izlazi ili ne izlazi na more, da li će biti duguljastog, okruglog, kockastog oblika, da li želi da bude na severu, jugu itd. šta god vam padne na pamet, a ja ću pokušati što više želja da ispunim.
Ne zaboravi da dodaš i neko zabačeno ostrvo i dalje Nesvrstanih 😂

Bebilendija je ostrvska država veličine Islanda ali duhom Ibice pošto privredna grana nam je sex turizam i žurke niskih strasti, građanima je modni ideal Bebi Dol i Nina Hagen. 😂
Obavezne pomorske konekcije sa Pohutanom, Dodolendom i Ćinkvarijom.

Ovo nam je izvođačica himne:

Markyland je, bez sumnje, otočna zemlja veličine Malte i bez značajnije dijaspore igdje, obzirom da odavno nema ko da glasa za nas

Bebilend bi mogao bit mostom povezan sa Rolexom, da nam te niske strasti budu što bliže i dostupnije, kad zatreba xD

Bebilend bi mogao bit mostom povezan sa Rolexom, da nam te niske strasti budu što bliže i dostupnije, kad zatreba xD
Kao UK i Francuska La manš tunel xD

Da li Milanija i Anhelija imaju teritorijalne sporove?

Da li Milanija i Anhelija imaju teritorijalne sporove?
Itekako. Autonomni region Gornjomilanska Polja. Na koji Anhelija nema nikakva prava.

Tako da, eto znate bar jednog našeg suseda (Bože sačuvaj)... A inače smo, mala, planinska i vrlo bogata država.

Pohatan je zemlja duboko u kopnu, živimo od poljoprivrede i lova.

Pored gorepomenutih voleli bi da se graničimo sa Filharmonijom, Stefanijom i Margylendom s obzirom da smo sa njima razvili odlične bilateralne odnose krunisane razmenom poe... dobara

Obožavam sankcije Arsenata Mrmoslaviji! Sve je više zemalja na pravoj strani istorije.
A znači ovde vam je cilj, izopštavanje, sankcionisanje, udaranje jačih na slabije.. 😜 Eeee pa nismo to znali, da jesmo, druga bi se pesma pevala.. Teško da tako što može biti prava strana istorije.. 😏

Pohatan je zemlja duboko u kopnu, živimo od poljoprivrede i lova.

Pored gorepomenutih voleli bi da se graničimo sa Filharmonijom, Stefanijom i Margylendom s obzirom da smo sa njima razvili odlične bilateralne odnose krunisane razmenom poe... dobara
Nas zaboravljate da postojimo u trgovinskoj razmeni, ccc.

Sveta Stefanija je velika i prostrana država. Glavna industrija nam je vojna i najviše ulažemo u istu, posle toga turizam s obzirom da izlazimo na more i imamo prelepe plaže. Graničimo se, između ostalog, sa Petarstanom, Stojkolendom i Pohutanom s kojima smo razvili spoljnotrgovinske odnose, kao i savez.

Sveta Stefanija je velika i prostrana država. Glavna industrija nam je vojna i najviše ulažemo u istu, posle toga turizam s obzirom da izlazimo na more i imamo prelepe plaže. Graničimo se, između ostalog, sa Petarstanom, Stojkolendom i Pohutanom s kojima smo razvili spoljnotrgovinske odnose, kao i savez.
A kod nas dolazite na letovanje jer imamo najbolje pansione i sve vrste usluga seks turizma. XD

Back