Uuuuu koliko ih je bilo dok me nije bilo?I posle se čudimo zašto ljudi neće na FSC
![]()
Vidim, na 253. 100 strana sve pršti od fen fikšn-a i AI..Bolje fen fikšn i AI, nego uvrede, drame i skandali.
O zamanlar Kemer'deydim.Mora da ste bili đavoloimani...![]()
Obožavam veštičarenje, samo zbog toga bih se priklonio Bebilendu..O zamanlar Kemer'deydim.
Apropo tome, verujem da se veliki broj Vas zapitao ( niko se nije zapitao) šta će se desiti sa ostrvom Nesvrstanih nakon debitantskog učešća, nadajmo se uspešnog, na 254. FSC-u. Ukoliko rezultati budu iole zadovoljavajući ( čitaj kao: makar prolazak u finale za prvi put), naše građevinske radove ćemo privesti kraju i ozvaničićemo i dugočekivano proglašenje nove ostrvske države, o čijem ćete imenu biti blagovremeno obavešteni. Svaka zainteresovana država iz "komšiluka" može ponuditi opciju pripajanja sebi, ujedno dobija i proširenje svoje teritorije, ukoliko zainteresovanost za našu državu bude toliko mala da naš opstanak bude težak, a svaka ponuda će biti razmotrena.Bolje fen fikšn i AI, nego uvrede, drame i skandali.

Ma najbolje da si me stavio van mape, pošto mi je ova pozicija "idealna"Dame i gospodo
MAPA FSC SVETA
View attachment 12912
stavio sam imena forumasa jer ne znam nazive drzava za sve
Umirem! Pokahontas je Stefanov Lesoto!Dame i gospodo
MAPA FSC SVETA
View attachment 12914
Ovo je tako dobro i smisleno odrađeno svaka čast Stole!Dame i gospodo
MAPA FSC SVETA
View attachment 12914
Libertaniji se sviđa veličina i položajDame i gospodo