Koji je propustila?Na 253 etica, na 254 ne
Upravo sam to hteo reći lolDa li to imamo još jednog debitanta?@Pipi
Ljudi plaćaju stotine i hiljade evra da skoče sa padobranom sa ovakvih mesta, mi nudimo besplatno, i opet ne valjamo...Ovakve pretnje zemlji domaćinu u njihovoj zemlji su nečuvene! Da kod nas moramo da trpimo ovakvo ponašanje automatski bi pokrenuli proces proterivanja iz zemlje i zabrane ulaska u istu.
Pa prvi na ovom novom forumuKoji je propustila?
https://forum.evropesma.org/threads/11-fsc-specijal-welcome-to-stojkoland.147/Hoće li biti neki Novogodišnji/Božićni specijal u sklopu FSC-a ili to bude nešto drugo, ili ne bude ništa ?
Biće kao i uvek, uskoro otvaram prijaveHoće li biti neki Novogodišnji/Božićni specijal u sklopu FSC-a ili to bude nešto drugo, ili ne bude ništa ?
Meni si zaboravio da predstaviš pesmu to izdanje, a prijavio sam se xDBiće kao i uvek, uskoro otvaram prijave
Mislim na CSC

Potrosili ste svu struju za vase grandiozne probe, ostali predstavnici sede u mraku!Zavrili smo malo u produkciju festivala. Režija radi punom parom i svi su spremni za živo emitovanje.
View attachment 13030
Jao radujem se tome, već me hvata christmas spirit!Biće kao i uvek, uskoro otvaram prijave
Mislim na CSC
Ne zaboravi na Secret santu.Biće kao i uvek, uskoro otvaram prijave
Mislim na CSC