254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Ovakve pretnje zemlji domaćinu u njihovoj zemlji su nečuvene! Da kod nas moramo da trpimo ovakvo ponašanje automatski bi pokrenuli proces proterivanja iz zemlje i zabrane ulaska u istu.
Ljudi plaćaju stotine i hiljade evra da skoče sa padobranom sa ovakvih mesta, mi nudimo besplatno, i opet ne valjamo... :o

Hoće li biti neki Novogodišnji/Božićni specijal u sklopu FSC-a ili to bude nešto drugo, ili ne bude ništa ?

Imamo Christmas Song Contest ali on je u podforumu Alternativna takmičenja

Zavrili smo malo u produkciju festivala. Režija radi punom parom i svi su spremni za živo emitovanje.

1701964137599.webp

U svom šestom FSC učešću sreću sam okušao sa bivšom Evrovizijskom predstavnicom i nekadašnjom članicom grupe "Hurricane" Ksenijom Knežević (Solo: Ksenia) - pesma "Hir".

#THROWBACK6

20231207_164803_0000.png

Sreća me ni ovde nije poslužila pa sam svoje učešće završio na 16. mestu prvog polufinala (230. FSC - Orient Express - Organizator Dodo)

Dve stotine trideseti FSC je bio toliko kriminalan s toliko dobrih izbacebih pjesama da je dobro sto vlak nije iskocio iz tracnica

Ovo je pobjednička skladba, samo je pitanje tko ce ju poslati

Evo da se oprobam i ja u AI, ne volim utopije i modernizam tako da moj Republic of Whisky izgleda staro ali ima dusu. Birtije, pabovi i restorani na svakom cosku, turizam u razvitku. Osnovna grana privrede proizvodnja alkoholnih pica po starim recepturama, a najveci brendovi su nasi sponzori na FSC.

8-ve5ljhe1W2TlT7x.webp

8-Ngd7KRNjaNanV99.webp

8-gOxmjdxtMMoyzWL.webp

8-vGQbCTzit8P6810.webp

8-aNl1SIRZIGPRlda.webp

Back