254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Viski, ovo je baš lepo! I lepo što nije korišćen realizam/hiper-realizam, nego je kao neka bajka. Ocena 5.

Nisam budan u seksi terminu, pa mi je bolja opcija sabajle. :ROFLMAO: Ali svakako ću ispratiti reprizu.

Ukoliko broj prijavljenih ostane oko 40, slušamo oba polufinala sutra u 21h.

Kakvi ste špijuni, pa vas čovek ne može da iznenadi! @Pipi čekam te, imaš 4h fore da nađeš pesmu ako uspeš 🤣

Šta predstavlja to zajedničko slušanje i jel obavezno? (nisam upućen 😅)
Nije obavezno, taman posla. 🤘🏻 Preko platforme w2g slušamo (i gledamo) pesme i komentarišemo. Određena grupa forumaša to ne voli, pa voli da pljuje otrov po tom projektu, ali opstaje uspešno već 4-5 godina. Dobrodošli ste!

Nije obavezno, taman posla. 🤘🏻 Preko platforme w2g slušamo (i gledamo) pesme i komentarišemo. Određena grupa forumaša to ne voli, pa voli da pljuje otrov po tom projektu, ali opstaje uspešno već 4-5 godina. Dobrodošli ste!
Jojj imam još jedno pitanje 😅
A ostane li sačuvan taj snimak toga ovde na forumu, da može kasnije da se pogleda tj posluša ako ne stignem na to? Da znam kakvi su utisci generalno 🤣

Čekam da se @Bebi oglasi u tom slučaju 🤣
Ko vas je ubedio da je naše mišljenje ikome relevatno? 😂

Što se aktivnosti tiče, vidite, potrebni su maniri. Ništa ne ide traži i dobićeš, treba spoznati. Zato imamo zbog povoljne klime plantaže lachryma papaveris pa se eto za početak upustite u takvo putovanje.

HStl.gif

Bebi nosi epruvete jegermajstera da nam se sve pjesme više svide jer kad si pod dejstvom etila onda ti je sve bolje

Sve to što pričaju o meni je stereotip, znači delimične istine!

Back