258. FSC - Risiko

Slazem se sa Sivim, taman da napravim neki print, jer ne vodim evidenciju o svojim uspesima i neuspesima na FSC 🤣
Ponekad cak zaboravim i sta sam slao 🤭

Svemirdon odrzava povratnicko nacionalno finale. Iako nismo zadovoljni zadatkom, nasli smo 20ak pjesama koje će da nastupaju u jednoj veceri jer neamo para za vise.

ceca-majke-mi.gif

Jaoo pa meni je ovo izdanje 150. učešće! To mora da je neki znak, možda mi bolje taj broj objasni @pauksamarsa
Sviđaju mi se ove statistike kad neko zna da ih vodi kao Filhy. 🥰
HAahah, objasni mi šta, ja juče čitav dan imala neku promociju nisam stigla da uđem i evo sad napokon sela da čekam Doru i jedem čips

Kako ja kao debitant da znam i vidim ko je pobedio na svemu prethodnom i kao drugo čemu ovolika procedura da mogu kao debitant da učestvujem, osećam se kao da mi trebaju uraditi inicijaciju za sektu

Kuku Filhy gde me stavi u grupu sa ovim FSC veličinama. :( Živ' me sram pojede.
Boxy, pa tako je kad se prijavljuješ na početku! :ROFLMAO:
Ali ja smartam da si i ti FSC veličina po mnogo toga, a i po rezultatima, na kraju krajeva. Tri puta nadomak pobede sa samo 36 učešća? Ja to mogu da sanjam samo. 😀

Elem, idemo da pozdravimo sledeći blok učesnika (šest FSC veličina)! 👏 :love:

FSC#43: Nox - Forogj, világ!

FSC#236: Kadnay - Disco Girl

FSC#238: La Oreja de Van Gogh - Abrázame

FSC#254: David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn me on

FSC#224: Eva Rida - Bychara

SC#252: Miley Cyrus - Midnight Sky

Last edited:
Kako ja kao debitant da znam i vidim ko je pobedio na svemu prethodnom i kao drugo čemu ovolika procedura da mogu kao debitant da učestvujem, osećam se kao da mi trebaju uraditi inicijaciju za sektu
Imaš u pod - temama za svaki FSC na svakoj prvoj stranici excel tabelu sa svim poenima a što se pesama tiče, spisak pesama postoji i isto se nalazi u prvom postu. Tu tražiš da li tvoja pesma odgovara samim pravilima, da li je već učestvovala itd..

Back