Ma kako je Vax opet ispao žrtva!?
Kako ga neće život![]()
To moramo nekog Azijata pitat, ima li takvog ođe?Šta je na kraju bilo s rasizmom jel ga bilo?
Kad sam bila mala pričali su mi da ličim na kineskinjuTo moramo nekog Azijata pitat, ima li takvog ođe?
Ima jedino u kineskom butiku, al dok ja objasnim šta je fsc.To moramo nekog Azijata pitat, ima li takvog ođe?
Ma pusti rasizam čoveče, kleptomanija je na snazi!Šta je na kraju bilo s rasizmom jel ga bilo?
Nas su domaćini super ugostili svaki put mi nemamo zamerki, plus Pohatanćani letuju kod nas!Ma pusti rasizam čoveče, kleptomanija je na snazi!
Naravno. Link do pravila foruma se nalazi u futeru foruma (https://forum.evropesma.org/help/terms/) i sa istim pravilima si se eksplicitno složio 3. februara popodne. Prema istim tim pravilima, u onom što si citirao nema nužno nečeg spronog, osim ako će se nešto tumačiti kroz metaforu, ali ne vidi se namera da je forumaš kroz svoj komentar hteo da nekog uvredi.Jel mogu negde da se procitaju detaljna pravila foruma, bas sam trazio, ali nisam nigde nasao?!
Ne znam, ako donesu glavu glodara koji je krao glasove možda i dodjemo!
Meni sve smrdi na malu Spaseniju!!! Radila nam je o glavi toliko puta a vidjena je u kontrolnoj sobi organizatora kako je u timu za brojanje glasova.
Hvala, e sad je pitanje kako je rasizam regulisan u srpskom ustavu?!Naravno. Link do pravila foruma se nalazi u futeru foruma (https://forum.evropesma.org/help/terms/) i sa istim pravilima si se eksplicitno složio 3. februara popodne. Prema istim tim pravilima, u onom što si citirao nema nužno nečeg spronog, osim ako će se nešto tumačiti kroz metaforu, ali ne vidi se namera da je forumaš kroz svoj komentar hteo da nekog uvredi.
Hvala, e sad je pitanje kako je rasizam regulisan u srpskom ustavu?!![]()
Pa eto zato sam i postavio pitanje javno, jer se bojim da uprava nije dovoljno strucna po ovim pitanjema, pa bi bilo lepo da se povede razgovor o temi, ako ne ovde, onda da se napravi adekvatno mesto za to. Mada s obzirom na reakcije pojedinaca, strepim da ce biti pisi propalo.Nikako posebno, u skladu sa međunarodnim normama uglavnom, pri čemu nije dozvoljeno izazivanje rasne mržnje, niti diskriminacija po rasnoj osnovi. U citiranom slučaju, diskutabilno je da je išta od toga dovedeno u pitanje. Forum, kao ni ova tema, nisu mesto na kojima bi trebalo analizirati Ustav detaljnije. Već ti je objašnjeno da postoji procedura u skladu sa pravilima foruma, kako funkcioniše prijava eventualnih postova.