264. FSC - Prvi mačići se u vodu bacaju

E, da. Posebno mi je drago sto je domacin, Pokahontas u finalu. 😊

Pet vezanih finala, jos sa ovakvom pesmom 😲 Ne znam. Ili oni sto su ocenili dobro moju pesmu su bili samnom u pf-u ili nova garda FSC-a doprinela tome. 🤔

Bas je romanticno imati dejtove u Lidlu ps mozete i u Ikei cula sam da imaju dobar restoran

Toliko sam dugo želeo da pošaljem Elyannu (prijavio sam je kod Nika ali kako se radilo o obradi što tada nisam znao, nije moglo), inače u opisu njeog klipa na YT piše da se radi o obradi dueta Zubi & Anatu.

Baš sam se mučio sada prilikom glasanja u Finalu, teško mi je da Zubiju dam poene, kad sam Elyaninu verziiju milion puta preslušao :(

E, da. Posebno mi je drago sto je domacin, Pokahontas u finalu. 😊

Pet vezanih finala, jos sa ovakvom pesmom 😲 Ne znam. Ili oni sto su ocenili dobro moju pesmu su bili samnom u pf-u ili nova garda FSC-a doprinela tome. 🤔
Svaka čast
Je li Tinte, da nisi i ti išao u šoping sa Leom? 😌

Ma pusti Desingericu, sta je sa tim sto su pojedini forumasi prikazali svoje rasisticke tendencije prilikom komentarisanja mog predloga.
@Uprava Koja su pravila ovog foruma sto se toga tice?
Ako smatraš da je neko pravilo foruma prekršeno, postoji opcija Report i tu je potrebno obrazložiti zašto se post prijavljuje, a na urednicima je da pogledaju i reaguju ako smatraju da su pravila zaista prekršena, bez nužnog obaveštavanja šta je eventualno preduzeto. I Uprava ne postoji kao tag i potencijalno se na to neće niko odazvati. Svi urednici foruma imaju ime iliti nadimak.

Mi smo poslali glasove da budemo bezbedni u slučaju nekon incidenta, što je sigurno sigurno je.

Šalim se malo, baš teško finale. 15 pesama mi je za dobru ocenu, a eto da je mnogo slabije izdanje pesme ispod crte bi imale čak dobre poene. Šta ti je sudba, ko novčić što bacaš pa moliš za sreću.

Priredba je (još jednom) bila brutalno dobra! :cool: :love: Ide gas. 👏

A na sledećem FSC-u ponovo idem po poene za LU! 😆
Ne vredi, nije ti to trebalo. Sad ćeš još naredna tri puta da ispadaš. 😌

Kuku, kakvo čudno glasanje! Meni je od celog top 5 iz polufinala prošla samo jedna pesma i to baš ona za koju sam mislio da će biti najproblematičnija za prolaz. :eek:
Ne smem da se odajem i da pišem koje pesme je trebalo da prođu jer sam suprotno polufinale samo jednom preslušao, tačnije preleteo ga. 😆

Ako smatraš da je neko pravilo foruma prekršeno, postoji opcija Report i tu je potrebno obrazložiti zašto se post prijavljuje, a na urednicima je da pogledaju i reaguju ako smatraju da su pravila zaista prekršena, bez nužnog obaveštavanja šta je eventualno preduzeto. I Uprava ne postoji kao tag i potencijalno se na to neće niko odazvati. Svi urednici foruma imaju ime iliti nadimak.
Jel mogu negde da se procitaju detaljna pravila foruma, bas sam trazio, ali nisam nigde nasao?!

Borbeni avioni Arsenata i dalje nadleću državu domaćina! Stanje je napeto ali diplomatske linije su usijane i očekuje se rasplet situacije.

E, pa to je sada uzvraćanje udarca!
Na mojoj finalnoj FSC priredbi su tenkovi krenuli upravo iz Francuske koju je tada predstavljao Pokahontasov Rosenfeld, preko Nemačke i Poljske, do Rusije koju je predstavljala Arsenikova Molly. ✈️ :D

Neki dan sam na Radio Beogradu 2 slušala emisiju o najvećim trovačicama u Srbiji i o arseniku i mišomoru (što je naziv epizode emisije Govori da bih te video) i između ostalog navodi se da je tu muž prethodno promešao ženi čaj sa mačećim repom.

Arsenak ovu kradju neće zaboraviti! Jasno nam se u snu javilo KD Kradja! Organizator i njegov mačeći kvorum da se srame i pokriju ušima!

Back