264. FSC - Prvi mačići se u vodu bacaju

Doktore, pa ti si postao jako ozbiljan FSC igrač! :D Svaka čast! 🏆 👏 Negde u samom finišu sam prelomio da Alkyone dobije neki (zasluženi) poen. Izuzetno lepa pesma, jedino mi je (malo) zasmetalo što je melodija dosta ponavljajuća, ali opet ne traje dugo.
Zanimljivo je i da ste me tokom pogađanja ko je šta poslao povezali sa celim top 3. 😆
Petrova pesma (i pevačica) mi je takođe dosta dobra, te iako nije dobila poene, i u polufinalu i u finalu se vrtela tu negde blizu.

Pokahontase, šta reći - maestralna organizacija, najbolji FSC ove godine, sve je bilo savršeno, a posebno je uzbudljiva bila finalna priredba. Jedva čekam da ponovo odemo u Pohatan. 👏

Sad u vezi ulazenja Lelea (lele,who?) i ispadanja Cremoninija koji je u muzickim krugovima italije mit i produkcijski na nivou kompozicije, riffa gitare i izvodjenja ispred - za onoga ko prati italijansku muziku, nemam suvisli komentar, ali me iznenadilo ispadanje nekoliko drugih predloga iz prvog finala ali i drugog.
Bravo za predivnu Cremoninijevu pesmu. :love: Svakako je zaslužio polufinale, mada je bilo teško to i očekivati u ovakvoj konkurenciji. I ja sam ga već davno slao na FSC, ali u malo drugačijem, više teenage fazonu, sa grupom Lùnapop čiji je bio frontmen pre solo karijere, ali ni tada nažalost nije uspeo da se domogne finala.
A ovaj prvi deo rečenice ću da zaboravim da sam ga pročitao. ;)
Takođe je i za GEN.KLOUD, z++ i Tsar B velika šteta da su ispali.

Hvala na poenima za Lelea: Stefix (12) :love: (ovo se baš retko dešava, još smo i razmenili visoke poene), Ivana (10), Endrega (8), Destry (7), Tinte (7), Petar (7) i svima ostalima na poenima od 1 do 5.
Tokom prijava za ovaj FSC sam bio u Italiji, tako da mi je inspirativno prva na pamet pala ova pesma koja ispunjava uslove, a koju sam voleo sa tog Sanrema mladih i odlučio da je pošaljem. :)

Čestitke Doktoru na pobedi. Što se tiče mog plasmana, najlošiji je u istoriji FSC-a od kada učestvujem (poslednje mesto u pf-u) iskreno nisam očekivao toliko oprečne komentare ali poštujem. Ja svakako nikada neću slati nešto što ne osećam / ne slušam samo da bi se svidelo nekome. Inače povukao sam loš niz, četvrto ispadanje uzastopno ali ne odustajem! Prejako izdanje i profi organizacija. Mnogo dobrih pesama a izdvojio bih definitivno @Stole I blodsucker, @storm i Esspreso, @Ivana njena balada koja me je kupila, @creature zarazio sam se pesmom, @etica i z++ nepravda što nije ušao u finale, @Miki i pirane 🦈 @Leo Cezar i Donna, kul su mi i Zubi, Artemas, Afetamini.. Ima dosta dobrih pesama 🥰 Hvala za sitne poenčiće za Ivanu, vidim da sam imao neke poene ali ne mogu da razaznam ko mi ih je dao zbog skraćenica, neko je pitao.. ona je bila u Pinkovim zvezdicama a prateći vokal u pesmi bila je Ivana Peters. Pesmu sam slučajno otkrio odavno 💖

Pesme koje su bile za poene u finalu ali nisu dobile poene na kraju:

Ne stigoh da ispratim priredbu, hvala svima na glasovima za AVAION-a. Čestitke DrKo na pobedi!! 😻

Pohvale za neverovatnog Pokija, ovog puta si nadmašio sam sebe, zaista brutalna organizacija! 👏

Čestitke Doktoru na pobedi iako me pesma nije dotakla. Čestitke i Pohatan naciji na odličnoj organizaciji, uprkos tome što su nas malo ignorisali. A hvala svima na glasovima za divnu baladicu Bloodsucker.

Nisam stigao da ovo izdanje ispratim kako treba a to je uvek šteta kad je organizacija ovako dobra. Najviše mi se dopala pesma koju je Margy slala a kojoj sam dao 10 poena; nažalost nije prošla u finale :( Što se moje pesme tiče ne mogu reći da sam nezadovoljan jer sam očekivao lošiji rezulta, bio sam negde svestan da nije baš takmičarska pesma, ali Tomris prelepo peva i taj neki fanki zvuk mi tako prija ponekad, još na azerskom ... jače je bilo od mene; naravno hvala svima na poenima. ❤️

Jao Pokimone, hvala na prelijepom svemu! Hvala za organizaciju + prelijep baner - kradju! Uvijek si bio faca!
Čestitke pobjedniku odista jer svijet voli pobjednike!
Hvala svima na poenima iako ste mogli malo više odriješit kesu pa da ne mogu tako lako da nas spuste ispod cenzusa! A mala Spasenija če letit ko frizbi zbog ovog skandala, živi bili vidjeli!

Sori pogrešan čet, hteli smo to profesoru da pošaljemo što nas oborio

Volimo te Arseniče, jesmo krali, ali smo vam 6 dali da možete da idete na Bali

Back