Filhy
Ekspert
Doktore, pa ti si postao jako ozbiljan FSC igrač!
Svaka čast!
Negde u samom finišu sam prelomio da Alkyone dobije neki (zasluženi) poen. Izuzetno lepa pesma, jedino mi je (malo) zasmetalo što je melodija dosta ponavljajuća, ali opet ne traje dugo.
Zanimljivo je i da ste me tokom pogađanja ko je šta poslao povezali sa celim top 3.
Petrova pesma (i pevačica) mi je takođe dosta dobra, te iako nije dobila poene, i u polufinalu i u finalu se vrtela tu negde blizu.
Pokahontase, šta reći - maestralna organizacija, najbolji FSC ove godine, sve je bilo savršeno, a posebno je uzbudljiva bila finalna priredba. Jedva čekam da ponovo odemo u Pohatan.
Svakako je zaslužio polufinale, mada je bilo teško to i očekivati u ovakvoj konkurenciji. I ja sam ga već davno slao na FSC, ali u malo drugačijem, više teenage fazonu, sa grupom Lùnapop čiji je bio frontmen pre solo karijere, ali ni tada nažalost nije uspeo da se domogne finala.
A ovaj prvi deo rečenice ću da zaboravim da sam ga pročitao.
Takođe je i za GEN.KLOUD, z++ i Tsar B velika šteta da su ispali.
Hvala na poenima za Lelea: Stefix (12)
(ovo se baš retko dešava, još smo i razmenili visoke poene), Ivana (10), Endrega (8), Destry (7), Tinte (7), Petar (7) i svima ostalima na poenima od 1 do 5.
Tokom prijava za ovaj FSC sam bio u Italiji, tako da mi je inspirativno prva na pamet pala ova pesma koja ispunjava uslove, a koju sam voleo sa tog Sanrema mladih i odlučio da je pošaljem.
Zanimljivo je i da ste me tokom pogađanja ko je šta poslao povezali sa celim top 3.
Petrova pesma (i pevačica) mi je takođe dosta dobra, te iako nije dobila poene, i u polufinalu i u finalu se vrtela tu negde blizu.
Pokahontase, šta reći - maestralna organizacija, najbolji FSC ove godine, sve je bilo savršeno, a posebno je uzbudljiva bila finalna priredba. Jedva čekam da ponovo odemo u Pohatan.
Bravo za predivnu Cremoninijevu pesmu.Sad u vezi ulazenja Lelea (lele,who?) i ispadanja Cremoninija koji je u muzickim krugovima italije mit i produkcijski na nivou kompozicije, riffa gitare i izvodjenja ispred - za onoga ko prati italijansku muziku, nemam suvisli komentar, ali me iznenadilo ispadanje nekoliko drugih predloga iz prvog finala ali i drugog.
A ovaj prvi deo rečenice ću da zaboravim da sam ga pročitao.
Takođe je i za GEN.KLOUD, z++ i Tsar B velika šteta da su ispali.
Hvala na poenima za Lelea: Stefix (12)
Tokom prijava za ovaj FSC sam bio u Italiji, tako da mi je inspirativno prva na pamet pala ova pesma koja ispunjava uslove, a koju sam voleo sa tog Sanrema mladih i odlučio da je pošaljem.