266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Ja sam zapravo probao ono što je @Filhy probao preko ChatGPT da nađem pesmu, opisao kakvu pesmu želim, on mi izbacio listu i poslao sam to što sam tražio 😆😄
Mi nismo tehnoloski jaka zemlja, tako da tu tehnologiju ne posedujemo. Koristimo psa tragaca da namirise pesmu. U poslednje vreme se dobro pokazao. (y)

Dobrodošli nazad, lijepo je da ste se vratili, ipak branite broncu s prošlog izdanja u našoj državici!

Nadam se da uz diskvalifikacija i godisnjih odmora necemo ponoviti previsok broj prijava kao na prosla dva izdanja. Sorry Marki4, ne volimo kad nam slusanje pesama oduzme celo vece.

Baš si se zbabao Anhele 😌
200w.gif
otkako smo poslednji put učestvovali na ovoj manifestaciji. Normalno je, kod nas vreme i dalje teče.. A i čuli smo da je manjak baba ovde otkako je Nady tragično preminula, pa rekosmo zašto da ne 😁

Možda pošaljemo Džehvu da se malo povata sa Leom u Lidlu kada bude neka akcija za piletinu 😂

A i bliži nam se 100. učešće, ovo je 98... Tako da ne bi bilo loše da mama Džehva malo protrlja tu Leovu čarobnu lampu 😂

Možda pošaljemo Džehvu da se malo povata sa Leom u Lidlu kada bude neka akcija za piletinu 😂

A i bliži nam se 100. učešće, ovo je 98... Tako da ne bi bilo loše da mama Džehva malo protrlja tu Leovu čarobnu lampu 😂
otkud vi, mislili smo da se više ne takmičite 😂😂😂😂😂

Znao sam da ću zažaliti što sam vas nekoliko skinuo sa ignora...

otkud vi, mislili smo da se više ne takmičite 😂😂😂😂😂
Žao nam je, ne služimo pijane goste.. Čuli smo da ste u alkoholisanom stanju... A i vidi se

523905_mama-dzehva_iff.webp

Ja se izvinjavam, ali Bebi vs Anhel jedan od najrandom beef-ova u istoriji foruma. 😂

Meni on čak i ne smeta, ne bih ga držao na ignoru. 😂

Bili ste simpa kad ste se prepucavali u SSF, sad vam već pada rejting

srbia-fake.gif

Back