269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Kod mene izgleda svi ispadaju ahahaha

Fun fact: I ja sam bio ispao na prvom i jedinom FSC-u do ovog kad smo imali live izvođenja. Poslao sam neku olupinu od nastupa za Hot Right Now Rite Ore... To je bio 79. FSC, možda se seća neko od starijih forumaša.

Pa ja bih stvarno voleo da se desi treća sreća, da otkačim FSC zle duhove i kao finalista uđem u 27x eru 🙃

Ne znam kako sam uspeo sa ovim lajvom da pobedim na Majstinom X Factor izdanju, jer mi realno nije nešto snažan, mora da se glasalo za pesmu.

Navijam da svi koji nisu videli finala kod mene prođu sad. :D

Finalno slušanje ovog puta audio snimci 😆

Valjda ako bi se znao redosled prijavljivanja onda bi znao ko je u kom pf.

Mislim da se može reći broj? Ja sam rekao na prošlom izdanju pri kraju prvog dana prijava.

Samo se ne smeju govoriti imena ljudi koji su se prijavili.

Back