269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Pa ako bi se sortirala imena po abecednom redosledu prijavljenih i kada bi taj prošao ne znam recimo cifru od 15 prijavljenih idalje se nista ne bi znalo kao i ranije. Mislim i ranije na onim vs temama (raj/pakao, sever/jug) polufinala su se rasporedjivala po prijavama cik cak i sve je ok bilo i pisalo se

Ja nisam nigde video da piše da može broj da se kaže ahahaha

Ja nisam nigde video da piše da može broj da se kaže ahahaha

Ja sam ga rekao i nisam dobio šut kartu.

Govoriiiii :D

EDIT: Jer zaista broj prijavljenih baš baš ništa ne govori. Vax je na svom izdanju rekao koliko ima prijavljenih isto je sve bilo ok.

Shodno članu 6 pravilnika FSC-a, spisak prijavljenih članova, po abecednom redu, kao i broj prijavljenih, objavljuje se tek po isteku roka za prijavu, tj. pre isteka roka se ne saopštava broj trenutno prijavljenih. Ne treba ulaziti u to da li se iz te informacije može izvući neki zaključak ili ne. Iskustvo je pokazalo da ima dosta onih koji štošta kalkulišu, a i taj podatak će svakako biti saopšten kada dođe vreme.

Destry huligan, a ja štreber - čitam Pravilnik slovo po slovo pre svake organizacije. :D

Izrazito smo zadovoljni poslatim. Nećemo da Plitakpotokujemo i AramMP3ujemo ovo izdanje (poslednje mesto u finalu), nadamo se.

1000068303.webp
Kako ovaj put putujemo u nama susednu državu, delegacija Saint Stefanije je u Petarstan stigla vozom-metkom te je celokupni put trajao svega pola sata. Sve pohvale za Petarstanvoz!

Naša delegacija je veoma zadovoljna dobrodošlicom, evo pogledajte koliko je Goga srećna dok provodi vreme u jednom od najluksuznijih hotela u glavnom gradu
1000068304.webp

Što se naših lajv nastupa tiče, Izdvojio bih ovaj:

View attachment 24834
Kako ovaj put putujemo u nama susednu državu, delegacija Saint Stefanije je u Petarstan stigla vozom-metkom te je celokupni put trajao svega pola sata. Sve pohvale za Petarstanvoz!

Naša delegacija je veoma zadovoljna dobrodošlicom, evo pogledajte koliko je Goga srećna dok provodi vreme u jednom od najluksuznijih hotela u glavnom gradu
View attachment 24835

Što se naših lajv nastupa tiče, Izdvojio bih ovaj:
Vi se svakako osećate kao kod kuće kod nas. 😍

Propast u najavi! Bebilend flopuje u Peterstanu!
Potukle se Bebi Dol i Nina Hagen! (FOTO)

images

Šefica delegacije Bebi i urednica zabavnog programa Nina u sukobu su zbog predstavnika koji je poslat u Peterstan.

Naime, Nina je nezadovoljna jer je Bebi sama poturila ono što je ona “htela”, zapravo su joj platili sa strane da misli da to hoće.

Ugradila se za pare, a potom dobila pesnicu u napadu besa jer je Nina imala u planu nešto sasvim drugo.

Naglasila je da očekuje totalni fijasko na izdanju i da se tu završava zlatna era koja je usledila na poslednjih 8 izdanja.

1686210710-zurka_zadruga_08072019_0114-1024x868.jpg

Mediji prenose da je Bebi rekla da se nalazi u ustanovi, nije precizirala kojoj, ali postoji sumnja da se radi ili pritvoru ili se samo sklonila od očiju javnosti. Gladni čekamo prave odgovore zbog čega je nastala tenzija.

Ništa bez drame, jaka je koncentracija energije na malom južnom ostrvu.

Back