270. FSC - Реч

Čestitkeeee, Dežurni! 🥳

Hvala što niste išutirali Dove i Neoni kad već Paravi jeste. 😆 Ro pokidao s izborom.

Čestitke Dežurnom na pobedi, jako dobra pesma, a čestitke i Pokiju na organizaciji.
Hvala svima na glasovima za divnu Senidinu baladu koja me je raspametila na prvo slušanje. Pesma ima jako lepu poruku, posvećena je njenoj pokojnoj majci. Stvarno interesantno jer je pesma uglavnom dobijala ili visoke bodove ili nule, ali Senidin glas i interpretacija definitivno nisu za svačije uši.

Na prethodnom izdanju treće mesto za Oskara, sada drugo za Senidu, a na sledećem...?

Za kraj, nastup:

senidah.webp

Bravo Dežurniiii!!! :love::love::love: Neizmerno mi je drago da si uspeo! :D I to sa odličnom pesmom kojoj sam dao bodove.
Senidah me je isto prijatno iznenadila! Mislim da je ovo prva njena pesma o kojoj imam pozitivno mišljenje, ali opet nažalost nije bilo dovoljno da mi se nađe u top 10.
Fenomenalni Kosheen su isto briljirali sa Tinteom, što je super! 🫶
Lepo stanje na vrhu!

Pokahontase, genije, sve je bilo originalno od početka do kraja. :cool: Zadivljen sam kako si sve ovo nonšalantno odradio i bez mnogo muke, a opet super. 👏

Rekoh ja skandalozni rezultati.
Da li je ovo prva 12ka za mene Filhy?
Ma ja mislim da je nedavno bilo za The White Stripes kod Paučice, ako se ne varam? Ako ne i još neki put ranije...

Čestitke Dežurnom na pobedi, jako dobra pesma, a čestitke i Pokiju na organizaciji.
Hvala svima na glasovima za divnu Senidinu baladu koja me je raspametila na prvo slušanje. Pesma ima jako lepu poruku, posvećena je njenoj pokojnoj majci. Stvarno interesantno jer je pesma uglavnom dobijala ili visoke bodove ili nule, ali Senidin glas i interpretacija definitivno nisu za svačije uši.

Na prethodnom izdanju treće mesto za Oskara, sada drugo za Senidu, a na sledećem...?

Za kraj, nastup:

View attachment 25367

Nažalost nisu za svačije uši. Slao sam je i na fsc i na Srboviziju. Na fscu sam bio išutiran u pfu 14sto mesto.

Senidah je kraljica i fenomenalno drugo mesto za nju!

Za kraj, nastup:

View attachment 25367
Nije sunce stvoreno da ovako baš jako mi sja🌞, svaka njena pesma je priča za sebe, bravo na izboru Stole! 🛸

😍 super što se lako vidi ko je kakva osoba, ali
"da ne budem prosta, pametnom dosta"
Jel treba da se pravim da mi je super sto je pobedio jedan mehdiokritet pored pesmetine koja se ne srece cesto ni na FSC, a ni ovako?

Cestitke na prvoj pobedi, ali meni je sad bas gorak okus u ustima, posebno zato jer sam se bas mnogo razmisljao kome dati taj 1 poen i bilo je par kandidata.

Za utehu, bar nije pobedio neki krs tipa dodole, tako da ono, bice bolje, idemo dalje.

Jel treba da se pravim da mi je super sto je pobedio jedan mehdiokritet pored pesmetine koja se ne srece cesto ni na FSC, a ni ovako?

Cestitke na prvoj pobedi, ali meni je sad bas gorak okus u ustima, posebno zato jer sam se bas mnogo razmisljao kome dati taj 1 poen i bilo je par kandidata.

Za utehu, bar nije pobedio neki krs tipa dodole, tako da ono, bice bolje, idemo dalje.
Sanjaš li ti Nikoliju uveče?

Ma manite se rasprave, pobednik zaslužen! Ono što je bitno da dozivamo šeficu, Miloš nam je isto tu možda katanac i pre da se skine!
Manifestujemo svi zajedno ajde, jači smo!

images.webp

1000019937.webp

Back