Attachments
Last edited:
Čestitkeeee, Dežurni!
Hvala što niste išutirali Dove i Neoni kad već Paravi jeste.Ro pokidao s izborom.
Jel mogu da povucem jedan poen sto sam dao pobednickoj pesmi?![]()
Priznaj da si mu dala da pogleda u tvoju svesku i da ti je maznuo pesmu!

Ma ja mislim da je nedavno bilo za The White Stripes kod Paučice, ako se ne varam? Ako ne i još neki put ranije...Rekoh ja skandalozni rezultati.
Da li je ovo prva 12ka za mene Filhy?
Čestitke Dežurnom na pobedi, jako dobra pesma, a čestitke i Pokiju na organizaciji.
Hvala svima na glasovima za divnu Senidinu baladu koja me je raspametila na prvo slušanje. Pesma ima jako lepu poruku, posvećena je njenoj pokojnoj majci. Stvarno interesantno jer je pesma uglavnom dobijala ili visoke bodove ili nule, ali Senidin glas i interpretacija definitivno nisu za svačije uši.
Na prethodnom izdanju treće mesto za Oskara, sada drugo za Senidu, a na sledećem...?
Za kraj, nastup:
View attachment 25367
Nije sunce stvoreno da ovako baš jako mi sjaČestitke Dežurnom na pobedi, jako dobra pesma, a čestitke i Pokiju na organizaciji.
Hvala svima na glasovima za divnu Senidinu baladu koja me je raspametila na prvo slušanje. Pesma ima jako lepu poruku, posvećena je njenoj pokojnoj majci. Stvarno interesantno jer je pesma uglavnom dobijala ili visoke bodove ili nule, ali Senidin glas i interpretacija definitivno nisu za svačije uši.
Na prethodnom izdanju treće mesto za Oskara, sada drugo za Senidu, a na sledećem...?
Za kraj, nastup:
View attachment 25367
Jel treba da se pravim da mi je super sto je pobedio jedan mehdiokritet pored pesmetine koja se ne srece cesto ni na FSC, a ni ovako?super što se lako vidi ko je kakva osoba, ali
"da ne budem prosta, pametnom dosta"
Каће нова тема?
Šefica kaže ujutru.Čisto da najavim odmah da nova tema neće biti večeras da ne čekate nakon rezultata.Pošto ću za laptopom biti kasnije večeras. Puno sreće top poenima, za "dvanaesticu" nekako nisam iznenađena ko ju je poslao.
![]()
Sanjaš li ti Nikoliju uveče?Jel treba da se pravim da mi je super sto je pobedio jedan mehdiokritet pored pesmetine koja se ne srece cesto ni na FSC, a ni ovako?
Cestitke na prvoj pobedi, ali meni je sad bas gorak okus u ustima, posebno zato jer sam se bas mnogo razmisljao kome dati taj 1 poen i bilo je par kandidata.
Za utehu, bar nije pobedio neki krs tipa dodole, tako da ono, bice bolje, idemo dalje.
Jel treba da se pravim da mi je super sto je pobedio jedan mehdiokritet pored pesmetine koja se ne srece cesto ni na FSC, a ni ovako?
Cestitke na prvoj pobedi, ali meni je sad bas gorak okus u ustima, posebno zato jer sam se bas mnogo razmisljao kome dati taj 1 poen i bilo je par kandidata.
Za utehu, bar nije pobedio neki krs tipa dodole, tako da ono, bice bolje, idemo dalje.