275. FSC - Commercial Break

sheldon-stressed-big-bang-theory.gif

Imam jednu pjesmu iz podrumovog podruma, vjerojatno bi i rezultatski tako završila. :D Vidjet ću što će mi još pasti na pamet za prijavu, tema mi je po mjeri pa je i izbor velik...

Inače otkad sam se vratio na FSC razmišljao sam šta bi bila tema kada bih ja pobijedio i bio organizator 😍

Ne moraš čekati pobedu da bi bio organizator, možeš poslati prijavu bilo kada (samo pre toga dobro pravila utvrdi) 😍 @EvroBosna

Ne otimamo se, nego veliki šefovi odlučuju ko je prošao konkurs. 😂

Jako dobar odziv u ovih par sati, bolji nego što sam mogao i da zamislim :love:

Ovoliko prijava u jednom cugu nisam imao ni na jednoj svojoj prethodnoj organizaciji.

Takođe, mogu da kažem i da sam jako zadovoljan ne samo kvalitetom pesama nego i činjenicom da ste shvatili šta je, u suštini, poenta ovog izdanja. Jedno veliko bravo za sve 👋

Dve pesme, nažalost, nisu mogle da budu prihvaćene ali siguran sam da će pošiljaoci istih uspeti da pronađu adekvatne alternative.

To je klasična priča sa današnjim jezičkim modelima. Moram reći da sam ga i ja testirao na sličan način kada je trebalo da pronađem pesmu za prošlo izdanje. Setio sam se jedne grupe ali pesme su im isključivo na engleskom. Ali hajde, ne znam im celu diskografiju, pa sam uzeo i pitao ChatGPT da li postoji neka pesma koju su objavili a da je na nemačkom i ujedno, ako postoji, da mi izlista nazive svake od tih pesama.

I on je odgovorio "Da naravno, evo svih pesama na nemačkom koje je ova grupa objavila..." i izbacio je celu listu pesama koje su "navodno" objavili i to sve sa detaljnim opisom svake pesme. Sve savršeno, medjutim.........niti jedna od tih pesama zapravo ne postoji 🤣 Na kraju sam, naravno, morao ja da sednem i nađem ono što odgovara kao što sam i ranije radio.

Fenomenalan alat svakako ali sve što izbaci dobro proveravajte jer halucinacije se poprilično često dešavaju :D

Bome meni je chatgpt našao Julie Bergan - Kiss me better i to je bilo 5. mesto i Holy Moly & The Crackers 7. mesto. :coffee:

Ume dooobro da laže. Tako sam mu ja tražio kantri pesme koje su izašle 2024. jer sam hteo nešto novije, on mi je uredno izbacio spisak od 10 pesama za koje se ispostavilo da ne postoje. Kada sam ga pitao zašto me laže, rekao mi je da je poslednji put ažuriran 2023. godine 😆

Poslala pesmu za koju ce svi odma znati da sam ja, novi fsc novo poslednje mesto 😍😍

Ono što mogu reći je da se možda moja pjesma ne svidi nikom, ali baš mi je drago što je šaljem jer je ovo nešto drugačije od mene i do sada nisam čuo ovako nešto ni na jednom izdanju na kojem sam učestvovao. Možda se pjesma ne upije na prvo slušanje, ali je zapravo baš prava vozilica kad joj daš šansu i drago mi je što je ovaj FSC iznjedrio tako nešto. 😊❤️

Znam sta bi slao, ali predpostavljam da ce biti previse prijava i ne znam dali imam fokus da toliko vremena dam fscu. Plus fsc u zadnje vreme je ako ne posaljes pesmu koja je svima na zajednickom algoritmu mozes se nadati samo pljuvanju i ne znam dali je worth it.

Back