Evo mene zanima recimo, kako se na primer gleda Aurora u kontekstu pravila na ovom izdanju? Ja bih rekao da je ona electro pop izvođač, iako tu ima i alt, syntha, indie zvuka. Muzika joj je komercijalna generalno gledano.Sve pesme koje sam htela da posaljem su vec bile na fsc-u ili su izvidjaci bili tri puta. Koliko se ovde slusa indy ili ne - mainstream pop rock. James Bay, Kaleo, Nothing but Thieves, Aurora itd. Ajd dalje da trazim.
Ma, ne verujem. Jer kontam da ljudi nisu ovde u fazonu: Wooow, super, dzez jej!! Odvratno ali mora 12!Onda bi imali izbor za najmanje fsc-ovsku pesmu.
Evo mene zanima recimo, kako se na primer gleda Aurora u kontekstu pravila na ovom izdanju? Ja bih rekao da je ona electro pop izvođač, iako tu ima i alt, syntha, indie zvuka. Muzika joj je komercijalna generalno gledano.
Sve za šta se uhvatim ima negde i neki pop tag i baš se izgubim u samoproceni.
Jes tako. Ali ona je i art rock a on je indy. Postoje pesme indy izvodjaca koje imaju stotine hiljada miliona pregleda ali izvodjaci ostaju indy. Nisu mainstream. Npr The Neighborhood - Sweater Weather ima 850 miliona pregleda na youtubu a alternativni su rok.Evo mene zanima recimo, kako se na primer gleda Aurora u kontekstu pravila na ovom izdanju? Ja bih rekao da je ona electro pop izvođač, iako tu ima i alt, syntha, indie zvuka. Muzika joj je komercijalna generalno gledano.
Sve za šta se uhvatim ima negde i neki pop tag i baš se izgubim u samoproceni.