279. FSC - Double trouble

Ja sam trenutno pod blažom temperaturom i užasnom tenzionom glavoboljom, tako da ću nastaviti mozganje sutra nakon što odspavam i tylol hot odradi svoje. :ROFLMAO:

@dodo

oceansjonas-girlsaloudshow.gif

A ja našao extra izvođača i pesmu od forumaša, a čekam da se definišu pravila pošto izgleda svi kolektivno radimo na konstrukciji fsc-a. 😂

VAŽNO !!!
IZMENA PRAVILA
Ukidaju se sva ograničenja sem ovog jednog.
Znači možete da šaljete bilo kog svog ili izvođača forumaša koga ste dobili kao zadatak i uslov je samo da nije pobeđivao na FSC ili ESC.

DOUBLE

Na ovom FSC-u imate dve opcije u ponudi.
1. Šaljete pesmu izvođača koga ste vi slali na nekom od prethodnih izdanja pod uslovom da pesma nije bila na FSC ili nije bila deo nekog nacionalnog finala za ESC.
2. Šaljete pesmu izvođača koga je slao neki drugi forumaš, a čije ćete ime dobiti odabirom broja od 1-50.

TROUBLE

Ali kako u raju tako i u paklu uvek ima i nekih nepredviđenih problema.

1. Ne smete da šaljete izvođače koji su pobedili na FSC ili ESC.

Ali da nije sve tako crno pokazuje to da možete slati grupe čiji je deo onaj ko je predstavljao vas i obrnuto i da možete slati duete gde samo jedan deo dueta odgovara uslovima tj. da je samo jedna polovina dueta onaj ko je predstavljao vas ili onog forumaša koga dobijete kao zadatak.

Pa ovo su sad drastično izmenjena pravila, a ja poslao prijavu po starim. Jel fer da se zameni onda?

Što se mene tiče OK je, kada ste već brzali.
Neka se računaju prijave od recimo podneva (da zaokružimo na pun sat).

Pa ovo su sad drastično izmenjena pravila, a ja poslao prijavu po starim. Jel fer da se zameni onda?
Naravno , oni koji su do ovog trenutka poslali pesmu mogu da ja zamene ako žele.

Ja sam poslala noćas i nije mi odg, to znači da sam prošla?? A ova pravila su mi bila okej, nisam videla probleme.

Poslah zamenu, sad sam zadovoljniji nekako je u skladu sa svime.

I dalje nije razrešena problematika o kojoj sam pisao 🥲

A ja na mojoj organizaciji ko mi napiše duže od dve reči u prijavi ostavljala i srca 💀

Ovaj FSC je već oborio rekord po broju promena pravila u manje od 24 sata. :LOL:

Nekako mi deluje da je svakom lakše da izabere sopstvenog izvođača, nego da traži adekvatnog izvođača od nekog drugog forumaša. Prva varijanta je gotovo pa slobodna tema.

Back