Nemam vremena se baš raspisat pa evo kratki i jasni komentari
1.pf
01.
Kermo Murel - Rahvalaul - Odlično otvaranje, estonski uvijek volim čuti, pjesma je vožnjica, pohvale na izboru
02.
Angelina Jordan - Bad Valentine - Nije me se dojmilo, dobar glas, podsjeća na Amy Winehouse, i to je više manje sve
03.
Gregor Hägele - Mama hatte immer Recht - Ovo mi se podiglo nakon par slušanja, bilo mi je na granici za zeleno, ali uspio je prijeći tu granicu
04.
Oliver Dragojević - Cesarica - Koliko ova pjesma strši na ovom izdanju haha, nemam šta puno reći, svi smo ju čuli bezbroj puta, jedna od njegovih najboljih po mom mišljenju
05.
Dora Gaitanovici & Adrian Despot - Vând ploi - Uh, ovo mi se sviđa, dobar izbor, rumunjski zvuči nekako misteriozno u rocku
06.
Fernando Daniel - casa - Nisam inače neki fan ovakvih portugalskih pjesama, ali ovdje je njegov glas izvukao stvar i zvuči mi ovo dobro, na granici je
07.
Nathy Peluso - Emergencia - Ovo mi na neki čudan način dobro, iznenađen sam takvim ishodom
08.
Albin Lee Meldau - Josefin - Pa fino je, onako uhu nenametljivo
09.
Elyanna - Ganeni - Ajde Habibi ti u žuto
10.
Emin feat Jony - Камин (Kamin) - Super pjesma, osjeti se neka bolna emocija, iako ne znam o čemu pjeva
11.
Delta Goodrem - Sitting on Top of the World - Baš slabo, rekao bi čak i nebitno, mada vajbom se razlikuje od dasadašnjih pjesama, veselo onako, bilo bi dobro za JESC možda
12.
Eros Ramazzotti - Parla con me - Ovo mi je nekoć davno bilo na listi, ali nisam slao nakraju jer je već bio milijun puta na fsc, čekao sam godinama da netko pošalje ovu pjesmu i evo konačno se desilo
13.
ADÉLA - Superscar - Nikad ne bi rekao da nešto ovako dolazi iz Slovačke, dobar bop
14.
Elsa y Elmar - amantes y amigos - Fina atmosfera, za lebdit u oblacima, a lako je mogu zamislit i kao uvodnu špici neke telenovele, dobro je sve u svemu
15.
$oho Bani, Herbert Grönemeyer - Zeit, Dass Sich Was Dreht - Najbolja pjesma izdanja
16.
Stars - Dead Hearts - Došlo i prošlo
17.
Guma - Чародейка - Ovo mi iskakalo, odlična pjesma
18.
Eva Timush - Tattoo - Dosta slabije od Adele što se tiče ženskog bopa, ova mi nije toliko zarazna
19.
JJ - Back To Forgetting - Još se nije ni ohladila pjesma, a već je na fscu haha, dobro je
20.
Bárbara Bandeira - Mais - Dosadno mi je, žao mi je
21.
Mara Sattei - Mare aperto - Ovo mi se isto dosta sviđa moram priznat
22.
Marina Kaye - Dancing With The Devil - Nisam je doživio
23.
Ken Hirai ft. Namie Amuro - Grotesque - Pohvale na originalnom izboru, pjesma onako, u nekim dijelovima vozi, ali u većem dijelu je prosjek
24.
The Hardkiss - Tony, Talk! - Odlična pjesma, sa više slušanja mi se popravio dojam
2. pf
01.
Dr. Peacock - Trip to Valhalla - Zanimljiv izbor, izburgijalo mi mozak, ali nije mi začudo smetalo, nekako se sve fino uklopilo u jednu šizofrenu cijelinu
02.
Mara Pedro - Ímpeto - Najbolja portugalska pjesma na izdanju, i to uvjerljivo
03.
Faraón Love Shady - Soy Guapo - Ne znam jel mi smiješnije što je ovo netko poslao ili to što je Tinte ovome dao 9
04.
Slim Dusty - Waltzing Matilda - Jao postoji hrvatska verzija ove pjesme, zove se Mate i Matilda hahah, top mi je ovo, bravo na izboru
05.
Magnat & Feoctist - Dă-mă mamă după Iura - Na trenutke zabavno, na trenutke se malo oduži, pa postane dosadno
06.
An-Marlen - Peegel - Samo okej, plus za jezik doduše
07.
Mateusz Ziółko - W płomieniach - Nije za mene
08.
Sandro Cavazza - The Days - Skinuto mi sa spiska, čestitke, mada bilo je nisko na spisku pa me niste jako uznemirili, ovo mi je baš nekako melankolična pjesma na neki svoj način
09.
Rigoberta Bandini - Busco un centro de gravedad permanente - Ovo mi je malo konfuzno, moram još razmislit šta mislim o ovome!
10.
Bujāns - Mēs spīdam - Malo vozi, malo mi ide na živce xD
11.
Antonis Remos - I agapi erhete sto telos (Αντώνης Ρέμος - Η αγάπη έρχεται στο τέλος) - Sviđa mi se ovo, šta da radim!? Refren mi baš nekako sjeo, i ima tu neku emociju koja mi paše
12.
Lola - Sevgingni menga ayt - Podsjeća na Maruv što nije lose, ali neka granica mi je
13.
Mustii - Skyline - Sve što sam dosad čuo od njega mi se svidjelo
14.
Boys Noize - Overthrow - Nijemci na ovom izdanju u fazonu izvinite, ali mi smo došli pokidat
15.
Неангелы ft. A-Dessa - Сирень - Pa okej mi je, nedovoljno za zelenu ipak, ne bi opet slušao
16.
Manal - Moussem - Može li kraća pjesma!? Nisam neki preveliki fan pjesama na arapskom, čast izuzecima
17.
Josef Salvat - Punchline - Ozbiljna balada, sviđa mi se
18.
Teo - Ghost - Jedna od onih pjesama koju si nikad ne bi sam pustio, ali uvijek kad naleti ne preskačem
19.
Klavdia - Βασανίζομαι (Vasanízomai) - Asteromata mi je toliko kidala, da mi ovo sad mlako :/
20.
Jimin (지민) - Who - De života ti ne pišti mi u uho jebo ga ti
21.
Макс Барских - По секрету (Po sekretu) - Pa onako, ne mogu reći da je lose, ali nije da me nešto impresionirala
22.
Chung Ha (청하) - I'm Ready - E ovo je već dobra pjesma, iskakalo mi i ovo tako da sam čuo već, super je nema šta
23.

I
vana Wonder - Melancholic Blue - Nisam publika za ovo
24.
Rizzo, Greg Willen - Cassa Forte (balla) - Na prvo slušanje je nisam ni zapamtio, vjerojatno jer je bila 48. po redu!!! Mozak se istopio već, ali nakon više slušanja drma dobro