290. FSC - Risiko v2

Finalno sluŔanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Biba Struja me raznosi 🤣
I narkoman koji se doterao na silu za maturu. :LOL:

Elem, nadam se da će vam značiti kao neki podsetnik, meni je i lepa uspomena na ovo izdanje, a to su video rekapitulacije.
Postujem ih ovde, a okačiću ih i u trećem postu. :)

Ono Å”ta vam potvrđujem, to je Zajedničko sluÅ”anje prvog polufinala!
Ako nemate Å”ta pametnije da radite subotom uveče, dođite na ovo druženje večeras u 21h! :D

Potrudiću se da zavrÅ”im sve Å”to imam do 21h. Prisustvo na sluÅ”anju je obavezno! 😃

Mislim da sam poslao dobru pesmu, ali konkurencija je jaka tako da opet ispadam... nadam se da će ovi tenkići Å”to imam da mi donesu neke dodatne poene... Moje komentarisanje pesama ide danas ili sutra...
Å anse za finale ti se povećavaju jer ja sam sve učinila da nastavim svoj gubitnički niz. Jedno mesto viÅ”e u finalu za takmičarski orijentisane.

Ja sam viŔe istraživački orijentisana, a znaŔ onu izreku "Radoznalost je ubila mačku".
If I Fits I Sits Cat Butt GIF

O svojoj pesmi mislim Ŕto i Paučica.

Kao Å”to sam obećao, dodeljujemo kartice za one koji su aktivni sa komentarima i ocenama. :)

Randomizer je utvrdio da će one ići sledećim redosledom, pa možete i da tempirate i taktizirate kada da date svoje ocene.

Mongolija peŔadija
Nova Gvineja avion
Sibir peŔadija
Grenland avion
Japan avion
Madagaskar top
Meksiko peŔadija
Kongo peŔadija
Sibir top
Kvebek avion
Francuska top
Istočna Australija avion
Alberta avion
Evropski ex Sovjet avion
Irkutsk top
Jugoistočna Evropa top
Centralna Evropa peŔadija
Grenland peŔadija
Venecuela peŔadija
Indonezija top
Joker peŔadija
Nova Gvineja top
Island avion
Istočna Australija top
Peru peŔadija
Zapadna Australija peŔadija
Irkutsk peŔadija
Alberta peŔadija
Kongo avion
Peru top
Aljaska top
Pirineji top
Indija peŔadija
Island peŔadija
Jugoistočna Evropa avion
Brazil top
Italija avion
Bliski Istok avion
Jakutsk avion
Južna Afrika avion
Alberta top
Aljaska avion
Francuska avion
Argentina top
Evropski ex Sovjet top
Grenland top
Irkutsk avion
Zapadna Afrika avion
Kamčatka top
Meksiko top

Dakle, evo kako ide:

@Destry94

@Dežurni

@Pokahontas

@Doctor Who

Bebi

Paučica!

@TheCode_123, čekam te sa drugim polufinalom, pa ti slede dve kartice. :)

SakupljaÅ” ih, pratiÅ” simbole na njima i na kraju ćemo imati pobednika i rezultate i u ovoj igri, ko ih najviÅ”e prikupi. :D

Ima i pravila za dodatno pojačavanje. Ako te ne smara, pročitaj. ;)

- za tri konjanika dobijate 4 dodatna tenka
- za tri topa dobijate 6 dodatnih tenkova
- za tri aviona dobijate 8 dodatnih tenkova
- za sva tri simbola na po jednoj kartici (konjanik, top, avion), dobijate 10 pojačanja (tenkova)!
- ukoliko imate dva ista simbola plus džoker, tada dobijate 12 pojačanja!! (u ovoj konkretno igri nema džokera, ali će ih kasnije biti)
I joÅ” dva pravila koja su prilagođena ovom FSC-u (u pravom Riziku ako posedujete neku od teritorija koja se nalazi na kartici, dobijate joÅ” dva pojačanja za svaku):
- ukoliko uspete da sakupite dve iste teritorije pri jednoj zameni kartica (od tri), dobijate na osnovna pojačanja joŔ dva dodatna!
- ukoliko se desi čudo pa sakupite sve tri iste teritorije pri zameni kartica, dobijate na osnovna pojačanja joŔ Ŕest dodatnih!!

Tako je to u ratnom stanju, nažalost. :ROFLMAO:

PS: JoÅ” jedan podsetnik: Buvara u 21h !!! :D

Uhh. Jedva stiglo na red da napokon pogledam, pregledam sta se desavalo ovih dana. Kod mene, opet, vremena nikad dosta, kao da mi dan traje 24 minuta a ne 24 sata. šŸ˜•
Pridruzujem se pohvalama za prezentovanje pesama. Ovi videi me podsecaju na Evroviziju prilagodjen FSC-u. A ova maskota kao da je u pitanju neko sportsko takmicenje. Bas mi se dopada. Mogu samo da se ponavljam, jer ste vi vec pre toga sve rekli ostalo. Veliko bravo. šŸ‘
Meni ostaje zal sto nisam ispratio ove igrice, jer volim Riziko, ali sta je tu je.

Pesme sam uspeo u rekapitulaciji da poslusam i na osnovu toga imam utisak da ce mi se vise dopasti 2. pf-e jer se tamo naziru 5-6 desetki i nekoliko devetki, dok u prvom 2-3 desetke i svega par devetki. Ima i losih pesama.
Prijatno sam iznenadjen da i ovog puta, za sada, dobro prolazim na semaforima i komentarima. Mozda mi je jos jedno finale sigurno.

E, da. Posebna pohvala za izvadjenu statistiku. šŸ‘I sto mi je interesantno, prethodno izdanje mi je bilo 100. jubilarno. Poceo sam od 189. FSC-a i da nije bilo kazne, 288. izdanje bi mi bilo 100. Jos kad dodam da mi je 4. mesto bilo jedino koje mi je falilo za TOP 10, onda se sve lepo poklopilo.

Ove ostale i nisam igrao ili sam mozda jednom probao. Nisu mi nesto ostali u secanju.

Back