Uhh. Jedva stiglo na red da napokon pogledam, pregledam sta se desavalo ovih dana. Kod mene, opet, vremena nikad dosta, kao da mi dan traje 24 minuta a ne 24 sata.

Pridruzujem se pohvalama za prezentovanje pesama. Ovi videi me podsecaju na Evroviziju prilagodjen FSC-u. A ova maskota kao da je u pitanju neko sportsko takmicenje. Bas mi se dopada. Mogu samo da se ponavljam, jer ste vi vec pre toga sve rekli ostalo. Veliko bravo.
Meni ostaje zal sto nisam ispratio ove igrice, jer volim Riziko, ali sta je tu je.
Pesme sam uspeo u rekapitulaciji da poslusam i na osnovu toga imam utisak da ce mi se vise dopasti 2. pf-e jer se tamo naziru 5-6 desetki i nekoliko devetki, dok u prvom 2-3 desetke i svega par devetki. Ima i losih pesama.
Prijatno sam iznenadjen da i ovog puta, za sada, dobro prolazim na semaforima i komentarima. Mozda mi je jos jedno finale sigurno.
E, da. Posebna pohvala za izvadjenu statistiku.

I sto mi je interesantno, prethodno izdanje mi je bilo 100. jubilarno. Poceo sam od 189. FSC-a i da nije bilo kazne, 288. izdanje bi mi bilo 100. Jos kad dodam da mi je 4. mesto bilo jedino koje mi je falilo za TOP 10, onda se sve lepo poklopilo.