DRŽAVA:
1. Grčka-nekako mi baš prija ta sličnost koju imamo sa Grcima, i po pitanju mentaliteta, kulture, religije i sl.
2. Slovačka-doduše, davno je bilo, pre 10-ak godina, možda se nešto promenilo u međuvremenu, ali baš sam imao utisak nekakve hladnoće, skučenosti i lošeg vajba, šta znam.
3. Ovo je promenljiva kategorija, ali recimo da mi je Litvanija ogroman grower u tom smislu, praktično od najlošije do najbolje za samo nekoliko godina. Skandinavci mi takođe manje-više prijaju, pogotovo Norveška.
4. Mnogo ih je stvarno, što se Evrope tiče, jedino mi je Španija ostala neostvarena želja, a ostalo što me je zanimalo sam uglavnom obišao. Van Evrope-Severna Amerika definitivno. Azija-Filipini i Indonezija.
GRAD:
1. Budimpešta i Prag su me zaista oborili s nogu, posebno stari delovi grada. Dubrovnik takođe, arhitektura i taj duh mediterana je nešto najlepše što sam iskusio u poslednje vreme. Beč mi je takođe top, ali tamo sam manje više domaći, tako da ga i ne računam.

2. Bratislava i Sarajevo, jednostavno mi nisu legli.
3. Dosta ih je, ali Madrid i Barselona na prvom mestu.
IME:
1. Tamara.
2. Ok sam sa svojim imenom, ne bih menjao.

3. Tomislav (pakao), Todor i Dimitrije.
4. Đorđe.
PREDMET:
1. Geografiju i biologiju sam obožavao, matematiku i fiziku mrzeo.
2. Uf, ne znam... Neka bude mobilni telefon, opet je to nešto bez čega danas niko ne funkcioniše.
3. Kardiologija, verovatno.